Esteu aquí

El Carnaval 2002 invoca la luxúria

En el seu repàs dels set pecats capitals, el Carnaval 2002 del Prat arriba al de la luxúria, i val a dir que molt de grat. Seran set dies farcits d'activitats pecaminoses, de les quals tot seguit us fem un resum.

divendres, 1 febrer, 2002 - 01:00

La Comissió de Carnaval, l'ens organitzador de les activitats d'aquesta celebració anual, va rebre amb gran joia, visques, renecs i una despullada general, l'anunci solemne que el tercer pecat, el que enguany "tocava", era el més directament relacionat amb els pecats de la carn: la luxúria. Només alguna petita al·lusió al fred imperant va posar un punt d'amargor a la festa. I és que l'any 2002 ens porta Sa Majestat Carnestoltes molt d'hora, la setmana del 7 al 13 de febrer. El calendari dels 7 dies-7 pecats, però, va ben assortit.
El dijous dia 7, conegut com a Dijous Gras, de bon matí, es traurà la pols del Ninot de Carnestoltes. Se li netejaran ben bé els baixos per a tan distingida ocasió i, a primera hora de la tarda, tornarà a sortir a passeig, triomfant, pels carrers de la ciutat. Respecte a la Truitada d'enguany, la novetat és que durà components afrodisíacs i, com sempre, serà gratuïta.
D'altra banda, es convida tothom a participar en l'orgia del concurs de truites, on es lliuraran premis força trempats. El divendres dia 8, Divendres de Carnaval, es dedica a les escoles. Aquell dia els petits (i els no tant petits) podran lluir les seves disfresses per tot el Prat. Només caldrà sortir al carrer per veure'ls.
El dissabte dia 9 és del dia de la Festa Grossa de Carnaval, amb la Rua Infantil i la Rua d'Adults. Enguany segur que no plourà (en donem fe), així que es recomana a totes les persones interessades que es busquin uns quants col·legues amb qui puguin participar en totes les festes. Si a més a més es vol concursar, n'hi a prou amb inscriure's al Departament de Cultura de l'Ajuntament o, a la Capsa, al Centre d'Informació Juvenil El Lloro, que també té un nom que...
El Diumenge de Carnaval torna el protagonisme dels infants. A la plaça de la Vila es tornarà a celebrar el Ball organitzat per La Xarxa, una petita bacanal.
El Dilluns de Carnaval (dia 11 de febrer) els iaios i iaies de tot el Prat podran assistir al Ball que tindrà lloc a l'Equipament Cívic Delta del Llobregat, al carrer Riu Llobregat, 94, al barri de Sant Cosme. Allà, els més veterans de cada casa podran fer intercanvi de parelles, treballs en grup i tota mena de disbauxes garantides.

Força gresca i erotisme
El Dimarts de Carnaval (dia 12), la cosa ja es veu a venir, però ens neguem a acceptar que la festa s'acaba... Una nit amb Sa Majestat Carnestoltes..., ja us podeu imaginar quina salsa i quant de pecat! Les ciutadanes i ciutadans de totes les edats estan convidats a dur andròmines eròtiques que ja no facin servir... Durant la vetlla, Sa Majestat ens obsequiarà amb una selecció de les imatges més picants de la Rua. A continuació tindrà lloc, un altre cop, un Sopar Afrodisíac. La Comissió demana solemnement als pratencs i pratenques que duguin, cuinats, tots els pollastres de pota blava que tinguin per casa. Hi haurà un premi al plat més saborós i un final amb ballaruga.
El Dimecres de Cendra (dia 13, un número adient) serà un dimecres de ressaca. La sardina (que serà enterrada) i la processó aniran amanits per un dels grups més potents d'avui en dia: La Carrau. Serà sense dubte una gran i inoblidable actuació, que donarà pas a la lectura del testament i a la foguera de fi de festa.

COMISSIÓ DE CARNAVAL DEL PRAT

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...