Esteu aquí

El bus 165 ja arriba al Mas Blau

dijous, 31 octubre, 2002 - 01:00

El bus 165 ja arriba al Mas Blau

Des del 17 de setembre, el servei de transport públic a la ciutat del Prat és més eficient gràcies a les millores efectuades en dues línies d'autobús: la prolongació de la línia 165 (Pratexprés) fins al Mas Blau I, i l'establiment d'una nova connexió entre el centre de la ciutat i l'aeroport a través de la línia 105, amb una freqüència de pas de mitja hora.

La línia 165, que connecta el Prat amb la plaça d'Espanya de Barcelona, ja no acaba el seu recorregut davant de la prefectura de la Policia Local, al carrer Riu Llobregat, sinó que des de fa uns dies prolonga el seu servei fins al polígon d'oficines Mas Blau I, on efectua diverses parades. D'aquesta manera es respon al dèficit de servei en transport públic que diversos estudis realitzats per l'Entitat Metropolitana del Transport havien detectat en determinades àrees industrials i polígons d'oficines de l'entorn de Barcelona. En el cas concret del Prat, diversos sindicats havien demanat la connexió del Mas Blau I a la xarxa de transport públic, per tal de facilitar-hi l'accés dels molts treballadors que cada dia s'hi desplacen. Un cas similar ha propiciat la millora de la connexió entre el casc urbà del Prat i l'aeroport, on treballen 8.000 persones, bona part de les quals són veïnes de la nostra ciutat. Així, la línia 105 (antiga EA), que abans feia el recorregut entre l'aeroport i la plaça d'Espanya de Barcelona amb un temps de 100 minuts, ara ja no surt del terme municipal del Prat. Amb una freqüència de pas de mitja hora, el 105 connecta des del dia 17 les terminals aeroportuàries amb el centre de la ciutat a través d'un recorregut amb origen i final a l'avinguda Verge de Montserrat amb Coronel Sanfeliu. Per tal de facilitar el gir dels autobusos en aquest encreuament ha estat necessari fer-hi diverses obres. El recorregut del 105 d'anada a l'aeroport passa per Jaume Casanovas i Onze de Setembre, i torna per Onze de Setembre, Carretera de la Bunyola, Lleida i Coronel Sanfeliu, amb diverses parades per dintre del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 08:45

Comença la compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma

Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran...
Fartets

dilluns, 29 juny, 2020 - 15:00

Fartets criats al Zoo s’alliberen en una bassa del delta del Llobregat

L’objectiu del pla de reintroducció és crear nuclis poblacionals de Fartets...
Aparcament bicicletes platja

dilluns, 29 juny, 2020 - 14:30

180 persones fan servir els nous aparcaments gratuïts i vigilats per a bicicletes de la platja del Prat en els seus primers 4 dies de funcionament

L’Ajuntament del Prat va posar en marxa aquests aparcaments dijous passat,...