El Bàsquet Prat, campió de la Copa Adecco Plata

TEMES: Esports

Derrota el Fuenlabrada a Madrid per 79 a 83

dilluns, 3 febrer, 2014 - 09:21

El Club Bàsquet Prat ha fet història aquest diumenge en proclamar-se, per primera vegada, campió de la Copa Adecco Plata en derrotar (79-83 ) el Fuenlabrada al Pavelló Fernando Martín de Madrid.

El partit que ha tingut de tot: domini total dels pratencs a la primera part, marxant al descans amb 20 punts d’avantatge, polèmica amb dues tècniques, expulsió de l’entrenador rival i remuntada del Fuenlabrada, que ha arribat a posar-se per davant en el marcador a falta d’un minut pel final.

Amb un ambient hostil, el Prat, amb un gran Àlex Ros, s’ha sobreposat a totes les adversitats i ha aixecat, per primera vegada, la Copa.

El CB Prat, gràcies a aquest títol, té garantit el factor pista a favor durant tota la sèrie de playoffs. Aquest és títol històric que de ben segur donarà impuls al conjunt pratenc per afrontar el tram final de la lliga LEB Plata, on ara el màxim repte és aconseguir també el campionat de lliga i l’ascens directe.