Esteu aquí

El bar de l'Artesà tancarà temporalment per obres

TEMES: Urbà

Els treballs començaran d'aquí a tres o quatre mesos i duraran aproximadament mig any

dimecres, 16 gener, 2013 - 15:00

El bar del Centre Artesà quedarà tancat temporalment per obres d'aquí a tres o quatre mesos i durant un període d'aproximadament mig any. Segons el calendari previst, el bar podria reobrir el mes d'octubre o novembre d'aquest mateix any.

Les obres són necessàries per arreglar diversos problemes que presenta actualment l'edifici, com filtracions a la coberta i desperfectes varis, que s'han detectat en recents inspeccions. També s'actuarà sobre la cuina, accessos laterals i diversos coberts i teulades d'uralita, que s'hauran de desmuntar.

Concessió prorrogada
La concessió municipal per a l'explotació del bar de l'Artesà finalitza aquest mes de gener, però es prorrogarà fins que comencin les obres. Un cop pugui tornar a obrir el bar, es renovarà la concessió, per bé que amb un major control de les activitats que s'hi fan, sobre tot en caps de setmana, per tal d'evitar molèsties al veïnat de la zona.

Tot seguit podeu escoltar l'entrevista que el tinent d'alcalde d'Alcaldia, Serveis Centrals i Economia, Rafael Duarte, ha concedit a El Prat Ràdio (91.6 FM) per parlar sobre el tancament per obres del bar de l'Artesà.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 agost, 2019 - 09:15

Els dies 7, 8, 11 i 12 es farà tractament fitosanitari d'arbrat urbà

Les operacions es duran a terme en horari nocturn i l'objectiu és eliminar...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

Nova tongada d'asfaltatge de carrers durant l'estiu

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament asfaltarà diversos trams de carrers a la ciutat, que durant els treballs quedaran tallats al trànsit: · Del dim...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

L'Ajuntament instal·la dues taules per jugar a escacs al carrer

Properament col·locarà tres taules de ping-pong