Esteu aquí

El bar de l'Artesà reobre el dia de Sant Jordi

Mentrestant, les obres del teatre continuaran, amb la previsió d’estrenar la sala durant la primavera de 2019

Darrers retocs al bar de l'Artesà.

dilluns, 23 abril, 2018 - 09:00

El 23 d'abril a la tarda, dia de Sant Jordi, el bar de l’Artesà reobrirà  al públic, després d’estar tancat 10 mesos per obres. Els treballs, han servit per adequar el cafè als usos que comportarà l’obertura del teatre adjadent, que obrirà durant la primavera de l’any vinent. El Teatre de l'Artesà serà una peça clau del nou Sistema d'Arts en Viu de la ciutat.

Obertura cap al vestíbul del teatre

Els canvis s’han fet tant a dins com a fora del bar. A dins, el canvi més significatiu ha estat el desplaçament de la barra cap al fons, de manera que ha permès obrir una porta d’accés al vestíbul del futur teatre. A la mateixa paret també s’hi han obert dues finestres.
 
L’escala que pujava al pis superior ha estat retirada, ja que la sala del primer pis passarà a formar part de les instal·lacions del teatre. D’altra banda, la cuina s’ha engrandit considerablement, mentre que els serveis s’han ampliat i s’han situat a l’exterior, al pati lateral del fons del bar. La resta no ha canviat i s'han mantingut materials i colors. 

Canvis a l’exterior

L’antiga tanca perimetral del pati s’ha substuït per una de nova, en forma de gelosia, que quedarà recoberta de vegetació. Al carrer del Centre, la nova tanca s’ha enretirat per darrere de la primera fila de plataners, de manera que la vorera, que abans tenia una amplada d’1,4 metres en farà 3,43. 

El pati compta amb més plataners, plantats a les zones on no n’hi havia, i el terra que era de grava és ara de sauló compactat, mentre que la pista central pavimentada es manté. La paret del fons del pati s’ha recobert amb pèrgoles enjardinades i zones d’estada amb seients. 

La terrassa del bar es manté com estava, si bé s’han instal·lat tres grans tendals a la façana per fer ombra, tal com existien als anys 30 del segle passat. 

Finalment, l’entrada des del carrer del Centre compta amb un gran plafó metàl·lic amb les paraules “L’Artesà” retallades, mentre que la porta del bar ve precedida per una gran plataforma d’obra que, en el futur, serà compartida amb l’entrada del teatre.


 

Compartir

Noticies relacionades

Cartell de la Fira Avícola 2018

divendres, 14 desembre, 2018 - 09:15

Afectacions al trànsit i als aparcaments per la celebració de la Fira Avícola

La celebració de la Fira Avícola de la Raça Prat a la Granja de la Ricarca, a partir d'avui divendres i fins...

divendres, 14 desembre, 2018 - 08:45

Dilluns s'obrirà el nou accés a l'autovia C-31 des del polígon Mas Mateu

Aquesta nova sortida de la ciutat descarregarà el trànsit de la rotonda entre...

dijous, 13 desembre, 2018 - 10:45

Instal·lació de bancs a diverses places, en compliment dels pressupostos participatius

La instal·lació de bancs i la plantació d'arbres a les places i parcs de Sant Jordi, Solidaritat, Catalunya i...