Esteu aquí

El 6 de novembre, jornada de treball del Pla de Suport a la reactivació del teixit associatiu

Pla de Suport a la reactivació del teixit associatiu

dilluns, 25 octubre, 2021 - 15:00

El proper 6 de novembre a les 10 h, el programa de Participació Ciutadana de l’Ajuntament del Prat, organitza una jornada de treball amb entitats de la ciutat al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa.

L’objectiu de la jornada és presentar els resultats de la diagnosi realitzada a principis d’any i que tenia com a objectiu detectar les necessitats de les entitats del municipi després d’un any de pandèmia. Els resultats d’aquest estudi han estat l’embrió per al disseny d’un pla d’acció que també es posarà en comú durant la jornada i que s’acabarà de concretar de forma conjunta i compartida.

Aquesta jornada, juntament amb la diagnosi realitzada, formen part del Pla de Reactivació del Teixit Associatiu del municipi, en el marc de l’estratègia de ciutat #AraMésQueMaiElPrat, per a la reconstrucció social i econòmica de la ciutat arran de la Covid-19.

Per a participar de la Jornada només cal inscriure’s a través del següent enllaç.

Convocatòria de subvencions extraordinària

Dins d’aquest marc d’actuació, el Ple Municipal va aprovar una convocatòria de subvencions extraordinària (200.000 €) per enfortir el teixit associatiu de la ciutat. Aquesta convocatòria s’obre a l’octubre per a més informació es pot consultar amb el Servei de Formació i Assessorament a Entitats, a través de l’e-mail entitats@elprat.cat o el telèfon 93.379.00.50 ext.5600.

Per a més informació podeu trucar al 93.379.00.50 ext. 5600 o escriure a entitats@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...

dimarts, 17 maig, 2022 - 14:15

Trobada comunitària per potenciar el projecte Antenes

Antenes és un projecte comunitari amb l’objectiu de combatre la solitud no...