Esteu aquí

El 6 de novembre, jornada de treball del Pla de Suport a la reactivació del teixit associatiu

Pla de Suport a la reactivació del teixit associatiu

dilluns, 25 octubre, 2021 - 15:00

El proper 6 de novembre a les 10 h, el programa de Participació Ciutadana de l’Ajuntament del Prat, organitza una jornada de treball amb entitats de la ciutat al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa.

L’objectiu de la jornada és presentar els resultats de la diagnosi realitzada a principis d’any i que tenia com a objectiu detectar les necessitats de les entitats del municipi després d’un any de pandèmia. Els resultats d’aquest estudi han estat l’embrió per al disseny d’un pla d’acció que també es posarà en comú durant la jornada i que s’acabarà de concretar de forma conjunta i compartida.

Aquesta jornada, juntament amb la diagnosi realitzada, formen part del Pla de Reactivació del Teixit Associatiu del municipi, en el marc de l’estratègia de ciutat #AraMésQueMaiElPrat, per a la reconstrucció social i econòmica de la ciutat arran de la Covid-19.

Per a participar de la Jornada només cal inscriure’s a través del següent enllaç.

Convocatòria de subvencions extraordinària

Dins d’aquest marc d’actuació, el Ple Municipal va aprovar una convocatòria de subvencions extraordinària (200.000 €) per enfortir el teixit associatiu de la ciutat. Aquesta convocatòria s’obre a l’octubre per a més informació es pot consultar amb el Servei de Formació i Assessorament a Entitats, a través de l’e-mail entitats@elprat.cat o el telèfon 93.379.00.50 ext.5600.

Per a més informació podeu trucar al 93.379.00.50 ext. 5600 o escriure a entitats@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...