Esteu aquí

El 14 de juliol, nova reunió del Consell de Dones

TEMES: Persones,Dones
Tags: dones
Cicles: Trobada de dones

Reunió del Consell de Dones duta a terme amb les mesures de prevenció de la Covid-19

dijous, 8 juliol, 2021 - 11:15

El proper dimecres 14 de juliol es durà a terme una reunió del Consell de Dones del Prat. Serà la trobada d’aquest any i es tractaran diferents temes, destacant la preparació de la Trobada de dones al setembre.

Valoració activitats feministes

Es valoraran diferents actuacions que s’han dut a terme o que han ocorregut al municipi. Des de campanyes per continuar amb la lluita dels drets de les dones i del col·lectiu LGTBI.

El Dia d’Acció per la Salut de les Dones o, el dia contra l’LGTBIfòbia o el Dia de l’alliberament LGTBI van tenir tot un seguit d’activitats virtuals per commemorar aquestes dates tan importants.

També les reivindicacions feministes, com va ser l’11 de juny en contra de tots els feminicidis ocorreguts en poc temps.  O el dia 5 de juny, per manifestar el rebuig de l’assassinat homofòbic de Samuel a la ciutat de A Coruña.

També, es valorarà la campanya que es va poder realitzar per celebrar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Trobada de Dones

Aquest any serà una trobada que proposa activitats presencials al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa durant tota la setmana del 14 al 18 de setembre.

Voleu assistir al Consell de Dones?

Si esteu interessades en assistir, us podeu posar en contacte amb el programa de Feminisme i LGTBI de les Cases d'en Puig o mitjançant el correu electrònic: dones@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dilluns, 18 setembre, 2023 - 14:30

La 20a Trobada de Dones centra la seva mirada en la síndrome de la impostora

Van participar més d’un centenar de dones de la ciutat