Esteu aquí

El 14 de juliol, nova reunió del Consell de Dones

Reunió del Consell de Dones duta a terme amb les mesures de prevenció de la Covid-19

dijous, 8 juliol, 2021 - 11:15

El proper dimecres 14 de juliol es durà a terme una reunió del Consell de Dones del Prat. Serà la trobada d’aquest any i es tractaran diferents temes, destacant la preparació de la Trobada de dones al setembre.

Valoració activitats feministes

Es valoraran diferents actuacions que s’han dut a terme o que han ocorregut al municipi. Des de campanyes per continuar amb la lluita dels drets de les dones i del col·lectiu LGTBI.

El Dia d’Acció per la Salut de les Dones o, el dia contra l’LGTBIfòbia o el Dia de l’alliberament LGTBI van tenir tot un seguit d’activitats virtuals per commemorar aquestes dates tan importants.

També les reivindicacions feministes, com va ser l’11 de juny en contra de tots els feminicidis ocorreguts en poc temps.  O el dia 5 de juny, per manifestar el rebuig de l’assassinat homofòbic de Samuel a la ciutat de A Coruña.

També, es valorarà la campanya que es va poder realitzar per celebrar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Trobada de Dones

Aquest any serà una trobada que proposa activitats presencials al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa durant tota la setmana del 14 al 18 de setembre.

Voleu assistir al Consell de Dones?

Si esteu interessades en assistir, us podeu posar en contacte amb el programa de Feminisme i LGTBI de les Cases d'en Puig o mitjançant el correu electrònic: dones@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...