Esteu aquí

Educació de carrer amb joves del Prat

El projecte municipal Medi Obert, posat en marxa pel Pla Jove, acompanya els nois i noies de la ciutat en els seus espais de trobada i oci

Imatge de l'equip del projecte medi obert amb joves de la ciutat, 2018

dimecres, 21 febrer, 2018 - 12:30

L’oficina municipal del Pla Jove del Prat desenvolupa el projecte Medi Obert. Es tracta d’una intervenció socioeducativa amb joves de la ciutat que té lloc als seus espais. Un equip de dues educadores i dos educadors, amb seu a El Lloro, Serveis de Joventut, treballen amb els i les joves a diferents equipaments i places de la ciutat.

Aquest equip de quatre professionals treballa amb el jovent, partint de la seva realitat més propera, oferint-los experiències d’oci positiu, proporcionant-los eines informatives i comunicatives, d’orientació i acompanyament, així com facilitant-los els recursos de la ciutat perquè siguin agents i protagonistes de la seva realitat.

Allà on es trobi el jovent

L’equip d’educadors i educadores fan les seves intervencions i activitats en espais esportius, a l’skatepark, als centres cívics, a la biblioteca, als instituts, a El Lloro, a les sales d’estudi, a la platja, a les places... i allà on es generen punts de trobada de joves.

En coordinació amb tots els programes municipals que treballen projectes amb o per a joves a la ciutat, s’articula la Xarxa PromoJove, una plataforma que dona suport a aquest projecte multidisciplinari i a la resta d’accions del Pla Jove del Prat

Objectius del projecte:

  • Apropar-se als i les joves i establir-hi vincles
  • Fer visibles i canalitzar les seves inquietuds i necessitats 
  • Afavorir la convivència 
  • Implicar el jovent en el seu propi procés de creixement
  • Oferir i crear activitats alternatives

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 27 gener, 2023 - 14:15

Helena Maleno, convidada del primer programa de l’any del Girem el món

La temàtica del programa va ser el racisme i la vulneració de Drets Humans a...

dijous, 26 gener, 2023 - 09:30

Un espai polivalent i dinàmic per a la gent gran a Jardins de la Pau

La Sala Gran del centre cívic ha esdevingut un espai per a activitats...