Esteu aquí

Edificació sostenible

dissabte, 1 maig, 2004 - 16:48

Aquest semestre, el Centre d'Informació Ambiental del Prat, Cases d'en Puig, inicia un nou cicle, proposat per l'Oficina d'Edificació i Habitatge de l'Ajuntament, que té com a objectiu la divulgació de la cultura de la sostenibilitat en l'edificació, així com l'aplicació dels seus aspectes pràctics, com ara el manteniment dels edificis, la legislació aplicable o els requisits i permisos necessaris per fer reformes i instal·lar aparells. En definitiva, un cicle per contribuir a la millora de la nostra qualitat urbana i perquè els edificis i habitatges del Prat siguin cada dia més sostenibles, és a dir, ens permetin estalviar diners i recursos naturals.

El cicle es va inaugurar el passat 22 d'abril amb una xerrada a càrrec de Joan Pere Samsó, advocat i cap de la secció d'Urbanisme de l'Ajuntament del Prat, sobre la llei de propietat horitzontal, que regula els drets i les obligacions de les comunitats de propietaris i el seu funcionament. Joan Pere Samsó va parlar de temes molt concrets recollits en aquesta llei, com per exemple la divisió de la propietat, la junta de propietaris, els elements comuns i privatius, els quòrums necessaris a les assemblees de veïns, i intentarà resoldre les preguntes que es puguin plantejar per part del públic assistent.

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...