Esteu aquí

Ecoindústria impulsa un cicle de tallers formatius en línia per fomentar les pràctiques sostenibles a les empreses

Els tallers se centren en la petjada de carboni i la transició energètica

dilluns, 4 setembre, 2023 - 08:45

Durant la tardor de 2023, Ecoindústria ofereix un cicle de tallers formatius en línia que pretén fomentar les pràctiques sostenibles al teixit empresarial del territori. Aquests tallers, que s’impartiran durant el mes d’octubre, se centren en la petjada de carboni i la transició energètica.

 

La petjada de carboni; descarbonització de la indústria 4.0

(inscriu-te fent clic al títol del taller)

17 i 19 d’octubre en horari de 10:00 a 12:00 hores

Aquest taller formatiu té la finalitat d’oferir informació i eines a les empreses per tal de fer front a les noves necessitats quant a sostenibilitat i lluita contra el canvi climàtic.

La petjada de carboni és el principal indicador per avaluar la contribució al canvi climàtic d’una empresa, producte o servei. Calcular-la permet a les empreses conèixer quines són les seves principals fonts d’emissió de Gasos d’Efecte Hivernacle (GEH) i actuar per reduir-la.

 

Transició energètica, estratègies i accions per ser una indústria més eficient

(inscriu-te fent clic al títol del taller)

24 i 26 d’octubre en horari de 10:00 a 12:00

Aquest taller formatiu té com a objectiu donar nocions bàsiques del sector energètic, la seva regulació, l’eficiència energètica i les renovables.

 

Aquesta actuació reforça el compromís d’Ecoindústria en la promoció de l’economia circular i la sostenibilitat en el teixit empresarial del delta del Llobregat. Mitjançant la col·laboració entre els ajuntaments, les empreses i altres actors clau, es treballa per aconseguir una transició efectiva cap a un model de negoci industrial més sostenible, contribuint a la protecció del medi ambient i al desenvolupament econòmic i social de la zona.

 

Per a més informació sobre el projecte Ecoindústria i les seves activitats, contacteu a David Mesa a 93 478 68 78 o mesan@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 setembre, 2023 - 09:00

16a edició del QuintoTapa al Prat, la ruta més gastronòmica del Baix Llobregat amb el Pollastre Pota Blava com a protagonista

El nou curs gastronòmic al Prat de Llobregat arrenca amb el QuintoTapa Pota...

dimarts, 19 setembre, 2023 - 12:00

Nova convocatòria del projecte Niu Incubadora Social per donar suport a iniciatives i idees emprenedores en l'àmbit de l'economia solidària al Prat

El projecte Niu Incubadora Social llança una nova convocatòria per donar...

divendres, 15 setembre, 2023 - 10:15

Comença la diagnosi sobre economia circular impulsada pel projecte Ecoindústria als polígons industrials del Delta del Llobregat

Es durà a terme entre setembre i novembre i facilitarà la transició cap a un...