Esteu aquí

Eat&Ride: del delta a la gastronomia local a pedalades

Una visita guiada perquè els visitants descobreixin el territori en bicicleta i degustin la cuina pratenca

Eat&Ride

divendres, 4 novembre, 2016 - 13:15

El Servei d’informació i promoció turística del Prat de Llobregat, Porta del Delta, organitza aquest 19 de novembre una nova activitat per donar a conèixer la gastronomia local de qualitat i el territori. Es tracta de l’Eat&Ride, una visita guiada en bicicleta que transcorrerà pels Espais Naturals del Riu, la platja, els edificis d’interès històric i els miradors i finalitzarà amb un dinar a base de productes de proximitat, com el Pota Blava, al restaurant El Regust.

La distància de l’itinerari en bici serà de 17 Km. El nivell de dificultat serà baix, ja que es tracta d’una activitat pensada també per a la canalla, i es faran diverses parades per tal de sentir les explicacions de la guia. La informació més detallada i els formularis d’inscripció estan disponibles a: http://www.elprat.cat/turisme-i-territori/que-fer-al-prat/eatride. L’Eat&Ride s’emmarca en un conjunt de visites guiades pel Delta amb tast de producte de proximitat que tenen per objectiu mostrar els atractius turístics del Prat i promocionar la seva gastronomia tant entre el públic local com entre els visitants de municipis propers. 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 17 maig, 2022 - 14:15

Trobada comunitària per potenciar el projecte Antenes

Antenes és un projecte comunitari amb l’objectiu de combatre la solitud no...

dilluns, 16 maig, 2022 - 16:15

#Almeuritme 2022: en marxa!

Un any més, torna l’Almeuritme, dinamitzat per La Capsa i L’Escola d’Arts en Viu
Presentacio balanç VSI 2020 (2022)

dilluns, 16 maig, 2022 - 11:00

Un estudi capdavanter xifra en prop de 33 milions d’euros el valor social aportat per l’economia cooperativa al Prat en plena pandèmia

Així ho indica el darrer balanç del Valor Social Integrat (VSI) de les...