Esteu aquí

Durant l'estiu, Projecte Cocoon

Projecte Cocoon és una experiència, un procés d’intercanvi i aprenentatge compartit entre 3 productors i 3 projectes musicals de la ciutat durant el mes de juliol de 2011.

dimarts, 26 juliol, 2011 - 18:15

Durant aquest estiu, 3 projectes musicals joves de la ciutat prenen part de la primera edició del Projecte Cocoon. Aquesta iniciativa vol apropa músics i productors amb anys a les esquenes a bandes joves que comencen a perfilsar tot just els seus primers projectes musicals.

Descobrir noves músiques, trobar el seu so, pensar què volen explicar i investigar la millor forma per fer-ho, descobrir com pot ser un directe o com hauria de sonar una cançó, compartir assajos i moments. En definitiva, viure la MÚSICA i parlar de música amb professionals disposats a escoltar i viure un procés amb aquestes bandes joves.

A més, s'ha obert un bloc gestionat per tots els membres del projecte en què mica en mica, van relatant la seva experiència, els seus aprenentatges, descobriments i de més. En poc més de 15 dies ja ha tingut sis-centes visites.
 

Les bandes que prendran part d’aquest experiment són:

 

Point In Mouth, els més joves, tenen poc més de catorze anys i sonen propers al hardcore, metal i el grunge… una barreja d’estils eclèctica que han treballat des dels quasi dos anys que fa que funcionen com a banda. Els acompanya Eric Fuentes, líder de Unfinished Simpathy i actualment liderant el projecte Eric Fuentes y el Mal.

 

L’altre dels projectes és Albufera, un projecte en solitari proper al rock d’autor. El Sergio ja havia passat per altres projectes musicals i ara comença a buscar el seu so i estil en solitari de forma paral·lela a d’alters projectes com La Virgen. En el projecte cocoon l'acompanya Esteban, productor i membre del grup Ovni entre molts d'altres que, estilísticament són propers al projecte que el Sergio comença.

 

La darrera és l’Eli Martin que, amb 19 anys acumula un gran bagatge musical i que, juntament amb la seva veu, comença el seu primer projecte de pop-folk amb la intenció d’endinsar-se en la creació de temes propis. Per tal d'aconseguir-hjo Pigmy (Vicente Maciá) l'acompanya, l'antic membre de Carrots centra els seus esforços en el seu darrer projecte Pigmy, com a cantautor pop-folk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 maig, 2020 - 14:00

Camins vius a casa 

El projecte educatiu impulsat pel Teatre L’Artesà creix amb la complicitat...

dimarts, 26 maig, 2020 - 11:45

L'adopció d'animals de companyia, la millor opció

Tenir un animal de companyia és una gran responsabilitat. Cal pensar-s'ho...

dilluns, 25 maig, 2020 - 12:00

El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa impulsa la modalitat 'Art al Barri' a la Convocatòria /UNZIP 2020

Les propostes es poden presentar per via presencial o telemàtica fins a l'1...