Esteu aquí

Dues residències en marxa

L'Ajuntament del Prat ha cedit a la Generalitat dos solars de la ciutat per construir-hi una residència per a gent gran i una altra per a persones amb disminució, totes dues amb centre de dia.

dimarts, 1 febrer, 2005 - 10:49

La residència per a persones amb disminució psíquica severa profunda, que serà d'àmbit comarcal, ja s'està construint, al costat del CAP Ramona Via, a la cantonada de Mare de Déu de Montserrat amb Pare Andreu de Palma. Les obres, que tenen un pressupost de gairebé 3,5 milions d'euros, es preveu que estiguin enllestides al final del 2005.

L'edifici tindrà una superfície de 3.208 metres quadrats i es dividirà en dos volums: una planta baixa amb façana a Mare de Déu de Montserrat i un altre cos de planta baixa més dues plantes amb entrada a un futur espai públic paral·lel a l'avinguda. L'edifici, a més, disposarà de patis i terrasses assolellats.

Pel que fa a la residència assistida per a gent més gran de 65 anys, pressupostada en gairebé 4 milions d'euros, es preveu que les obres comencin l'estiu vinent i que durin uns vint mesos. L'edifici es construirà a l'avinguda de l'Onze de Setembre, al costat del centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Entre tots dos equipaments es crearà un nou espai públic, en el qual se situarà l'entrada principal a la residència.

L'edifici tindrà gairebé 5.000 metres quadrats de superfície i dos volums: un de planta baixa amb façana a Onze de Setembre i un altre cos de planta baixa més tres plantes.

Compartir

Noticies relacionades

Arbre

dimarts, 26 octubre, 2021 - 09:45

Comença la renovació d’arbrat de la ciutat per la tardor i hivern

Aquesta campanya té l’objectiu de revisar, tractar i plantar nous arbres de...
Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...