Esteu aquí

Dues noves línies de bus ens portaran als polígons industrials

Entraran en servei durant el mes de juny i ens acostaran als grans centres de treball i activitat econòmica de l'altra banda del Llobregat.

dimarts, 23 maig, 2006 - 13:12

El Prat continua sumant línies d'autobús (les nocturnes N16 i N17 la tardor passada, les tres línies urbanes el març passat...). Durant el mes de juny entraran en servei dues noves línies que milloraran  l'accessibilitat en transport públic als milers pratencs i pratenques que cada dia van a treballar als polígons industrials de l'altra banda del riu: Mercabarna, Zona Franca, Pratenc i Zona d'Activitats Logístiques ZAL del port.

Aquestes noves línies d'autobús seran la línia 21 i la línia PR4, que funcionarà a mode de llançadora. Cal recordar que, pel que fa a aquesta última línia, el 12 de gener es va signar el conveni de col·laboració entre diferents entitats i administracions. Per la seva banda, la 21 passarà per l'interior de la Zona Franca i arribarà al Paral·lel del Barcelona.

Origen a l'estació de Renfe
Totes dues tindran l'origen a l'estació de Renfe del Prat i una oferta coordinada amb els horaris dels trens de rodalies, per tal de ser un punt d'intermodalitat amb els municipis del delta del Llobregat.

Les dues línies creuaran el casc urbà del Prat per l'avinguda de la Verge de Montserrat i aniran a trobar el pont de Mercabarna. La línia PR4 ho farà per la Carretera de la Marina, mentre que la línia 21 ho farà per Pare Andreu de Palma.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...
CRAM

dilluns, 11 octubre, 2021 - 15:15

El CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm

Les dues portaven més de 10 anys en captivitat per tenir falta de visió a un...