Esteu aquí

Dues escoles s'adhereixen a la campanya "Al Prat, menys residus"

Els centres escolars Joan Maragall i Can Rigol signen el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament.

divendres, 9 juny, 2006 - 10:23

La signatura del conveni es va fer dijous, dia 8 de juny, al Saló de Plens de l'Ajuntament. Els alumnes del CEIP Joan Maragall i del CEE Can Rigol han treballat durant tot el curs en l'activitat d'educació ambiental l'Ecoauditoria de residus.

Aquesta activitat, nova d'aquest curs escolar, pretén donar a conèixer la prevenció de residus municipals, ja que a part de la necessitat de reciclar correctament tots els residus que generem, el que cal, és aconseguir fer-ne menys.

Durant diferents sessions de treball, els alumnes han analitzat els residus que generen a l'escola, han fet enquestes als seus avis per tal de veure quants i com eren els residus que ells generaven quan eren petits i veure la diferència amb ara, han valorat quines coses poden fer a l'escola per generar menys residus i, finalment, han fet un pla de millora per tal d'aconseguir gestionar-los millor i fer-ne menys. Coses tant fàcils com usar les dues cares del paper prevenen la generació de residus municipals.

Sota el lema "- és +" es desenvolupa la campanya municipal per a la prevenció de residus "Al Prat, menys residus", amb la col·laboració de l'Agència de Residus de Catalunya i la Fundació la Caixa.

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...