Esteu aquí

Dues entitats pratenques, premiades per l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

Reconeixement a el Centre de Promoció Social Francesc Palau i a la Fundació Cassià Just / Cuina Justa

Moment del lliurament dels premis.

divendres, 20 setembre, 2019 - 10:30

Els premis de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018-19 són un reconeixement a les entitats d’economia social de la comarca que destaquen per la seva vocació social, per ser sostenibles, intercooperar, ser projectes innovadors, disposar d’un pla formatiu que fomenta el coneixement de l’economia social i solidària, aplicar criteris de transparència, qualitat laboral, l’ús de noves tecnologies i el respecte amb el medi ambient.

L’entitat guanyadora del primer premi, valorat en 2.500 euros, ha estat Solidança, una entitat sense ànim de lucre amb 20 anys d’experiència que té com a objectiu la inserció i inclusió social i que destaca per la seva oferta de serveis de qualitat vinculats a la gestió integral de residus i a l’economia circular, un altre dels objectius principals desenvolupats per l’entitat.

CPS Francesc Palau

El segon reconeixement, valorat en 1.700 euros, ha estat per a l'entitat pratenca CPS Francesc Palau, entitat social referent a la nostra ciutat per la seva atenció a les persones més vulnerables. Ofereixen un conjunt de serveis d’acollida, d’orientació, formació i inclusió de forma personalitzada, facilitant eines i recursos per a millorar la seva ocupació i integració.

Cuina Justa

I el tercer premi, valorat en 800 euros, se l’ha endut la Fundació Cassià Just / Cuina Justa, una empresa pratenca d’economia social que ofereix llocs de treball dignes i de qualitat per a persones especialment fràgils, i que treballen dintre del sector agroalimentari. Els ofereixen un acompanyament i un itinerari formatiu per poder desenvolupar les seves competències professionals i personals i facilitar-los la inserció al mercat laboral.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...