Esteu aquí

Dues empreses del Prat, guardonades amb els Premis Delta

Specific Pig aconsegueix el segon premi i Urano Vet el tercer, mentre que Global Fragrances s'endú una menció especial del jurat 

XII Premis Delta a la Millor Iniciativa Comercial 2014

divendres, 20 març, 2015 - 16:15

El Cèntric Espai Cultural del Prat va acollir dijous al vespre l'acte de lliurament dels XII Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials de 2014, impulsats pels ajuntaments de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi i el Prat.

El premi a la Millor Iniciativa Empresarial, dotat amb 3.000 €, ha estat per a Ascil Proyectos SL, de Viladecans, dedicada al desenvolupament de biofàrmacs i productes biotecnològics.

El segon premi, de 1.500 €, ha estat per a l'empresa pratenca Specific Pig SL, pionera a Europa en la cria, comercialització i investigació biomèdica en el sector porcí.

Aquestes dues empreses també han rebut el Premi Impuls de projectes innovadors d'Innobaix.

El tercer premi, de 1.000 €, ha estat per a una altra empresa del Prat, Urano Vet SL, dedicada al desenvolupament i distribució de productes innovadors per a veterinaris d'animals de companyia. 

Per la seva banda, l'empresa pratenca Global Frangrances SL, d'anàlisi, investigació, creació i elaboració de fragàncies i aromes, ha rebut, com a finalista, una Menció Especial del jurat. 

El premi a la Millor Iniciativa Comercial, amb 2.000 €, ha estat per a la Pastisseria Roca de Viladecans.

Altres empreses presentades

El Jurat ha reconegut els projectes de la resta d'empreses del Prat que s'han presentat a aquesta edició del concurs: Banzai Sushi, Estudi Gràfic El Prat, Go Play Padel, Lambada Estudi Creatiu, Noucelandi  Uikú Coworking El Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 maig, 2020 - 15:30

L’Ajuntament del Prat avança les principals línies del Pla de mesures de xoc i de reactivació econòmica davant de la crisi de la Covid-19

L’Ajuntament treballa des de fa setmanes els continguts d’aquest pla de xoc...
mercadet sant cosme .jpg

dimecres, 27 maig, 2020 - 13:30

El Mercadet setmanal de Sant Cosme reobre amb la meitat de les parades

El Mercadet setmanal reobre parcialment, adequat amb mesures de seguretat....
L'alcalde Mijoler, reunit telemàticament amb el Prat Empresarial.

divendres, 22 maig, 2020 - 15:00

L’alcalde Mijoler es reuneix amb el Prat Empresarial i aborda les línies de col•laboració per reactivar el teixit econòmic de la ciutat

Més de vint empreses de la ciutat s’han reunit aquest matí amb el batlle...