Dues atletes del Prat, campiones de Catalunya en pista coberta

TEMES: Esports

Dacil Rodríguez i Estela Pellicer.

dilluns, 25 febrer, 2008 - 10:04

Aquest passat cap de setmana s'han disputat a Vilafranca del Penedès els Campionats de Catalunya Infantil, Cadet i Juvenil de Pista Coberta, amb la participació de dotze atletes del Pratenc Associació d'Atletisme, que han aconseguit un total de cinc medalles (dues d'or, una de plata i dues de bronze).

En categoria cadet, Dacil Rodríguez ha guanyat la medalla d'or en el salt d'alçada, amb un salt de 1,55 metres, revalidant d'aquesta manera el títol de Campiona Catalunya de la mateixa prova que l'any passat va assolir com a infantil. En aquest Campionat Cadet, el pratenc Carlos Rodríguez, del FC Barcelona, ha guanyat la medalla de bronze en els 300 metres llisos.

En categoria infantil, Estela Pellicer s'ha proclamat Campiona de Catalunya en el salt de llargada, amb un nou Rècord de Catalunya Infantil de Pista Coberta  (4,92 metres) i Sots-Campiona en els 60 metres llisos, on una altra atleta del Pratenc AA, Cristina Lara, ha assolit la medalla de bronze. Finalment, destacar la medalla de bronze del relleu femení de 4x200 del Pratenc AA amb Raquel Gras, Estela Pellicer, Ainoa Villalón i Cristina Lara.