Esteu aquí

Dotze milions d'euros per regenerar les riberes del Llobregat

El departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat i d Diverses administracions constitueixen un consorci per impulsar el projecte.

dijous, 19 octubre, 2006 - 14:41

Regenerar les riberes del riu Llobregat, entre Olesa de Montserrat i el Prat, tot fent-les atractives com a espai natural i de lleure per a la ciutadania. Aquest és l'objectiu del Consorci per a la Recuperació i Conservació del riu Llobregat al seu pas per la comarca del Baix Llobregat.

Aquest consorci públic, que es va constituir ahir, està integrat pel departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, el de Política Territorial i Obres Públiques, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana, l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i Tractament de Residus, i també la Diputació de Barcelona.

El consorci destinarà 12 milions d'euros al projecte de recuperació del riu, que haurà de ser una realitat l'any 2010. El projecte preveu actuacions com la millora dels camins paral·lels al riu i la recuperació ambiental i paisatgística de les seves riberes.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 21 setembre, 2020 - 08:45

La pl. de l'Església serà més accessible i tindrà més ombra

Les obres, proposades pels pressupostos participatius, han començat aquesta...

divendres, 18 setembre, 2020 - 14:45

Engega un procés participatiu per a un nou Pla Local d’Habitatge

Un cop fetes l’anàlisi i la diagnosi de la situació de l’habitatge al Prat,...

divendres, 18 setembre, 2020 - 13:30

La Generalitat activa l'alerta per inundacions a causa dels ruixats

Del migdia de divendres al de dissabte es poden superar els llindars de 30 mm...