Esteu aquí

Dos alumnes i un institut del Prat, campions de scrabble escolar

Sandra Mariscal i Adrian Moragas, de l'Institut Estany de la Ricarda, fan guanyadora la nostra ciutat

Dos alumnes i un institut del Prat, campions de scrabble escolar

dilluns, 4 maig, 2015 - 09:30

El 18 d’abril passat, l'Escola del Parc va acollir la celebració de dues de les finals del VI Campionat de Scrabble Escolar en català dels Països Catalans, organitzat per Scrabble Escolar, la Federació Internacional de Scrabble en Català,amb la destacada presència del Club de Scrabble El Prat.  

Al matí es va fer la final per a l'alumnat de primària de 5è i 6è, i a la tarda per a l’alumnat de secundària de primer i segon. Del Prat de Llobregat, al matí van participar 5 parelles de l'Escola del Parc, coordinades pel director Francisco Yebra, i a la tarda, 9 de l'Institut Estany de la Ricarda, coordinades pel professor Joan Doñate.  

Una setmana després, el dia 25 d'abril, es va organitzar la tercera final, per a l’alumnat de secundària de tercer i quart, a l'Espai Avinyó-Llengua i Cultura de Barcelona, gràcies a la col·laboració amb el CNL de Barcelona - Veure fotos.

En aquesta ocasió, el Prat de Llobregat es va coronar campiona, a través de la parella guanyadora: Sandra Mariscal i Adrian Moragas, de l'Institut Estany de la Ricarda. 

El Centre educatiu guanyador d'aquesta final va ser declarat l'Institut Estany de la Ricarda, guardonat per l'organització amb un trofeu.

El scrabble, activitat eductiva

El scrabble s’ofereix dins de la publicació "El Prat educa, Catàleg d’Activitats i Serveis Educatius" com a activitat complementària a l’aula perquè als centres educatius de la ciutat puguin treballar el llenguatge d’una manera lúdica. L’activitat la realitza de manera desinteressada el Club de Scrabble El Prat. 

El projecte rep el suport de l'Ajuntament del Prat, tant des del Departament d’Educació com del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa; també dels centres educatius participants, i en especial l'Escola del Parc com a amfitriona de les dues finals disputades a la ciutat, així com l'Institut Estany de la Ricarda, també de les famílies i professorat, que van animar els alumnes a passar uns moments inoblidables en el món de les paraules i de l'Scrabble.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 14 octubre, 2019 - 10:45

Comencen les xerrades per a famílies sobre els infants de 0 a 3 anys

Es faran a tres escoles bressol municipals diferents

divendres, 11 octubre, 2019 - 14:45

Les AMPA i AFA del Prat celebren el primer plenari del curs

Ha tingut lloc al nou Institut El Prat de Llobregat

dimecres, 9 octubre, 2019 - 09:15

L'Aula de Salut de tardor - hivern arriba amb més diversitat d'accions i tipus de públic

El cicle s'inaugura amb la conferència "Mamà desobedient", amb Esther Vivas