Esteu aquí

Dones i mercat laboral

Durant el mes de novembre, l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat ofereix dues jornades que tractaran sobre la inserció laboral de les dones.

dilluns, 1 novembre, 2004 - 11:45

Aquestes jornades s'emmarquen en el projecte Elionor, que forma part de la iniciativa comunitària Equal del Fons Social Europeu. Es tracta d'un projecte promogut per la Diputació de Barcelona i coordinat, al Baix Llobregat, pel consell comarcal. En total hi participen nou ajuntaments, entre els quals hi ha el del Prat.

El projecte Elionor pretén facilitar la incorporació al mercat laboral de les dones promovent mesures efectives i creant i experimentant sistemes per fomentar la seva autonomia i activació ocupacional. El projecte acompanya les dones participants en la seva transició cap al món del treball.

Les Jornades Elionor pretenen sensibilitzar i motivar les dones, tant les que ja han participat en activitats del projecte com la resta, perquè siguin protagonistes del seu propi projecte ocupacional i professional, com a part d'un projecte autònom de vida. Les jornades són les següents:

  • Elionor-Ocupa't. 17 de novembre. Centre cívic Jardins de la Pau. De 9.30 a 13 h. Donarà a conèixer la realitat del mercat laboral per a les dones i els instruments que hi ha a la seva disposició per facilitar-los la incorporació.
  • Elionor-Emprèn. 30 de novembre. Centro cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. De 9.30 a 13 h. Donarà a conèixer nous sectors d'activitat en els quals les dones poden desenvolupar iniciatives emprenedores o d'autoocupació i motivar la seva autoestima per tal d'emprendre una activitat.

Per poder assistir a les jornades cal trucar al Centre de Promoció Econòmica (tel. 93 478 68 78) i preguntar per Elvira Aceves.

 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

divendres, 3 abril, 2020 - 15:15

L’Ajuntament del Prat, preparat per actuar a la residència Onze de Setembre si la Generalitat ho autoritza

El municipi dona un important contingent de material sanitari als i les...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...

dimarts, 31 març, 2020 - 10:45

Totes les botigues del Prat que venen aliments hauran d'estar tancades de les 21 a les 7 h

L'Ajuntament vol reforçar el compliment del confinament, sobretot en horari...