Esteu aquí

Donem la benvinguda als infants sahrauís

Com cada any nens i nenes sahrauís, d’entre 6 i 13 anys, venen a passar l’estiu al Prat en el marc del projecte “Vacances en Pau”

Fotografia de l'acte de benvinguda, de 2016

dimecres, 12 juliol, 2017 - 12:45

Demà, a les 19 h, a a plaça de l’Agricultura, davant les Cases d’en Puig es durà a terme l’acte de benvinguda dels nens i nenes sahrauís que enguany passaran dos mesos de vacances a la nostra ciutat, gràcies al programa “Vacances en Pau”.

L’acte és obert i tothom que vulgui participar està convidat. Pallassos en Rebeldía amenitzarà la tarda i farà les delícies dels més petits amb el seu espectacle “Catastrofer”.

Projecte

“Vacances en Pau” és un projecte que es duu a terme gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament amb l’entitat El Prat amb el Sàhara, amb el qual nens i nenes sahrauís d’entre 6 i 13 anys venen a passar l’estiu a la ciutat.

Els infants són acollits per famílies del Prat i són els seus convidats i convidades durant els mesos de juliol i agost, els de més calor al desert, on es situen els campaments de refugiats i refugiades on viuen.

Durant la seva estada al Prat, s'aprofita per realitzar-los-hi revisions mèdiques i tractar-los de les deficiències que puguin tenir. A més a més, també és una bona oportunitat per rebre una alimentació equilibrada i conèixer altres realitats diferents de la que viuen dia a dia al desert.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 octubre, 2021 - 13:15

El Consell de Dones perfila la campanya del proper 25N

Es preveu una vintena d’activitats de sensibilització

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

S’inicia la campanya “Per a un món millor, defensem la cooperació”

Impulsada pel Programa Municipal de Cooperació, Justícia, Pau i Drets Humans...
DigiGresca

dimecres, 20 octubre, 2021 - 12:45

Tret de sortida a la Digigresca, per commemorar el Dia Internacional de la Persona Voluntària

Un projecte creat per joves amb l’objectiu d’apropar-los al Voluntariat