Esteu aquí

Donar a conèixer el nostre riu

Recentment, l'Ajuntament del Prat ha signat un conveni de col·laboració en el camp de l'educació ambiental amb l'Associació Hàbitats per a la difusió del nostre riu.

dimecres, 1 maig, 2002 - 02:00

Aquesta associació porta a terme, des de l'any 1998, un programa d'educació i sensibilització ambiental anomenat Projecte Rius, que té com a objectius principals: conscienciar-nos de la importància d'adoptar mesures de protecció i millora dels nostres rius; treballar per millorar la qualitat dels hàbitats fluvials; estimular i potenciar el treball voluntari en les tasques de conservació de l'entorn natural; oferir un projecte que utilitzi una metodologia científica que permeti conèixer l'estat de salut dels rius i establir una xarxa de ciutadans interessats en la seva protecció. La primera activitat que s'ha desenvolupat en el marc d'aquest conveni, ha estat una analítica de la qualitat de l'aigua del riu i una plantació de ginestes al seu marge, a càrrec d'un grup de 250 alumnes dels centres de secundària de la ciutat.
També en aquests dies s'ha signat un conveni amb l'Associació d'Amics de la Unesco del Prat per treballar en el camí cap a la sostenibilitat com a model que permeti millorar la qualitat de vida de les persones en l'àmbit social i ambiental. Així s'ha materialitzat una estreta col·laboració, iniciada fa alguns anys, entre aquesta associació i el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament, en accions i programes relacionats amb el medi ambient.

Més barris reciclen matèria orgànica
Els veïns i veïnes del sector de Llevant (carrers compresos entre Lo Gaiter del Llobregat i l'últim tram de l'avinguda de l'Onze de Setembre, i entre el carrer de les Moreres i la Carretera de la Bunyola) ja separen la matèria orgànica, un procés que paulatinament es va estenent a tota la ciutat.

SUSANA LAREDO 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 08:45

Comença la compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma

Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran...
Fartets

dilluns, 29 juny, 2020 - 15:00

Fartets criats al Zoo s’alliberen en una bassa del delta del Llobregat

L’objectiu del pla de reintroducció és crear nuclis poblacionals de Fartets...
Aparcament bicicletes platja

dilluns, 29 juny, 2020 - 14:30

180 persones fan servir els nous aparcaments gratuïts i vigilats per a bicicletes de la platja del Prat en els seus primers 4 dies de funcionament

L’Ajuntament del Prat va posar en marxa aquests aparcaments dijous passat,...