Esteu aquí

Donació solidària contra l'alzheimer

El 22 de febrer es va celebrar l'acte de donació de la recaptació de les vendes de la Fira de Nadal a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat.

dilluns, 1 abril, 2002 - 02:00

L'acte, presidit pel tinent d'alcalde de l'Àrea de Serveis a la Persona, Antoni Pedrero, va reunir un gran nombre de persones grans i una representació del Consell d'Infants, que va lliurar a Montse Torres, delegada al Prat de associació, un xec per valor de 927,22 euros. Aquests diners representen un ajut per a l'associació, però representen molt més que això: solidaritat, treball en comú, comprensió i amistat.

ELENA PRADES 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...