Esteu aquí

Donació del Fons Gerard Giménez Mor a l'Arxiu Municipal

Una valuosa contribució al fons fotogràfic de la ciutat

dimecres, 15 juny, 2022 - 12:30

Aquest  mes s’ha formalitzar amb la família de Gerard Giménez  Mor la donació del seu fons fotogràfic.

Gerard Giménez  va morir a principis de 2020. Va néixer a Manresa l’any 1934 i de ben jove es traslladà al Prat. Va formar part de la primera promoció de l’escola d’aprenents de La Seda de Barcelona, on després va formar part de la plantilla incorporant-se al departament tècnic d’organització de la fàbrica de raió, fins a la seva jubilació.

Gerard Giménez va ser guardonat l'any 2012 amb el Premi Ciutat del Prat  per la seva trajectòria com a fotògraf  i la seva contribució a la cultura  i la història gràfica  de la nostra ciutat, des de la vessant artística com a creador i com a col·leccionista d’imatges històriques del  Prat. Com a fotògraf  ha obtingut  també molts premis arreu de Catalunya i ha estat distingit  amb diversos reconeixements a la seva figura  i a la seva obra. 

Aquesta documentació, rebrà el tractament  arxivístic i ha estat   dipositada a l'Arxiu Municipal on es conserva tota la documentació generada per l’Ajuntament i alhora, acull fons documentals de procedència diversa que s'hi han integrat a través de donacions o cessions d'entitats, institucions, persones, empreses i famílies que tenen alguna vinculació amb la ciutat a títol personal o per la seva activitat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...