Esteu aquí

Donació de sang: més que un acte solidari

Al Prat, durant el mes de març es durà a terme una campanya a favor de la donació de sang, amb la presència d'una unitat mòbil a diferents punts de la ciutat.

divendres, 1 març, 2002 - 01:00

Tots hem sentit parlar de la necessitat que té la nostra societat de disposar de sang i dels seus derivats als hospitals per poder atendre persones que han tingut un accident greu, que s'han de sotmetre a unes intervencions quirúrgiques determinades o a tractaments de quimioteràpia. De fet, l'envelliment de la població, l'increment dels trasplantaments i, en definitiva, els nous avenços en medicina incrementaran aquesta mena de necessitats.  Els productes sanguinis solament es poden obtenir de la donació altruista de persones sanes. Hem de tenir sempre present que qualsevol dia en podem necessitar nosaltres o els nostres familiars o amics. Per aquest motiu ens hauríem de conscienciar de la necessitat de donar sang d'una manera regular, sense que calgui esperar a veure per la televisió que encara en falta als hospitals. Al Prat, durant el mes de març es durà a terme una campanya a favor de la donació de sang, amb la presència d'una unitat mòbil a diferents punts de la ciutat. Com a novetat, cal assenyalar que cada primer dilluns de mes, a la tarda, es podrà donar sang a la seu de l'Assemblea Local de la Creu Roja (carrer del Doctor Soler i Torrens). 

Cati Chamorro    

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 juny, 2019 - 10:15

La pl. Catalunya acollirà el Sofà de la Convivència

Tothom hi podrà seure per repensar la convivència, l'ús de l’espai públic o...

dimecres, 19 juny, 2019 - 09:30

El comerç del Prat s’implica en la creació dels camins escolars

A finals del mes passat es va presentar a les comunitats de les escoles Pepa Colomer, Ramon Llull i Galileo Galilei la proposta ciutad...

dimarts, 18 juny, 2019 - 11:00

Èxit de convocatòria de l'activitat Healthy Families

L'escola d'estiu d'hàbits saludables completa les places, amb 15 famílies...