Esteu aquí

Diversitat i diversió amb Manel, Doctor Prats i Sergi Domene

Estils musicals ben diversos i moltes ganes de música marquen la primera de les nits de concerts a l’estació

Manel en concert

dissabte, 23 setembre, 2017 - 03:30


L’encaix de propostes tan distants en un únic escenari i una única vetllada podia sorprendre a més d’un. És cert, tan cert com que la nit  ha donat resposta i moments brillants per a tothom.


El darrer cop que els Manel van trepitjar El Prat va ser a l’escenari del Fondo d’en Peixo, fa unes quantes Festes Majors, quan tot just digerien l’èxit aclaparador del seu primer disc, Els millors professors europeus. D’això ja quasi han passat deu anys i aquesta nit Els Manel han passejat pel Prat la maduresa d’un grup que ha sabut trobar l’equilibri entre un so proper i les sonoritats més actuals de l’indie folk internacional. Amb quatre treballs a l’esquena i havent pujat a milers d’escenaris, els Manel han mantingut la frescura del principi a la que han sumat un savoir faire que fa del seu concert un moment molt màgic. A més, han sabut incorporar aquest so més actual de Jo competeixo conjugant-ho amb els ja clàssics hits que molts cantaven aquesta nit amb un setlist molt ben treballat i que sap donar una de cal i una de sorra. Els primers acords de moltes cançons han encès a un públic disposat a corejar grans hits com Boomerang, al mar o la genial versió de common people dels Pulp...  Els bisos s'han fet curts però tothom s'ha quedat amb aquella sensació extranya de viure un grab moment!

Gir copernicà a la nit, de l’univers dels Manel hem adequat les nostres oïdes i els nostres cossos per ballar i descobrir Doctor Prats, una de les bandes que està revolucionant l’escena mestissa en català i que està exportant aquest so inclassificable i desenfadat per mig món. Aham Sigah sembla ser el disc de confrimació d’una banda que ho dóna i ho llueix tot en el seu directe imparable, treballlat i pensat al mil·límetre per exprémer tot, en un bon sentit! Descàrrega de moviment i festa! I la gent ho ha entès a la perfecció, s'ha entregat a les coreografies i al bombo a negres, disposats a ballar i gaudir-ho fort.

Quan ja teníem el cos fet i adaptat al canvi d’estil aterra Sergi Domene. Un dels caps visibles de Flaix FM pren l’escenari disposat a tancar la primera nit ben amunt. Amb les seves mescles ha fet les delícies de molts i, per als més descreguts, una música de disco i club ha estat una eina de seducció perfecte per acabar amb la primera nit a l’estació!

Aquí seguim, ballant al ritme dels plats de Sergi Domene i espantant els núvols... el que ha començat sent una nit amb por i dubtes per l'entrada de la tardor, està sent una gran nit per acomiadar l'estiu de 2017! 


 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 octubre, 2021 - 13:30

Arriba l'Octubre Ada Lovelace un any més

El cicle dedicat a la visibilitat de les dones científiques i engingyeres i a...
Modalitat art i educació 2021 Cap·pilaritat

divendres, 15 octubre, 2021 - 11:15

El projecte Cap·piralitat comença les performances sobre els quatre elements al Prat

La modalitat Art i educació de la convocatòria /Unzip 2021 proposa un espai d...

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:30

Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Taula rodona amb la col·laboració de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), AVV...