Esteu aquí

Divendres i dissabte, recollida d’aliments per al Punt Solidari

Hi hauran punts de recollida repartits a 23 establiments comercials de la ciutat

Recollida d'aliments per al Punt Solidari.

dimarts, 16 maig, 2017 - 12:15

Aquest divendres 19 i dissabte 20 de maig, el Punt Solidari durà a terme una nova edició de la recollida d’aliments a 23 establiments de la nostra ciutat. 
Malgrat l’aparent recuperació econòmica i la baixada de la taxa de l’atur, encara hi ha moltes famílies a la nostra ciutat que requereixen del suport del Punt Solidari per viure amb dignitat. Actualment, el Punt atén a 975 famílies, gairebé 3.000 persones (1.145, infants i joves d’entre 0 i 15 anys).

La recollida d’aliments és una de les vies importants per abastir els magatzems del Punt Solidari, i complementa les altres vies: les compres setmanals de productes que realitza l’Ajuntament, el conveni que el Punt Solidari manté amb la Fundació Banc dels Aliments i el Fons Europeu de Garanties Alimentàries o les accions que es realitzen des de la Xarxa Local de Recollida d’Excedents.

Aliments necessaris

Per tal de que la recollida d’aliments sigui el més efectiva possible hi ha una sèrie d’aliments més adients que altres per realitzar la nostra aportació. Aquests aliments són la pasta, l’oli, les conserves de peix i de tomàquet, els llegums cuits, els cereals, la llet, la sal o el sucre.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 juny, 2019 - 12:15

Més de 3.400 infants i joves del Prat participaran en activitats d’estiu

Més d’un miler han rebut ajuts municipals per facilitar l’accés a aquestes...

dimarts, 25 juny, 2019 - 10:30

Enquesta per a entitats i voluntariat: quines formacions necessiteu?

El Servei de Formació i Assessorament per a Entitats té entre els seus objectius oferir un programa de formació a entitats, adaptad...

dimarts, 25 juny, 2019 - 10:00

Més prevenció i atenció als casos de LGTBI-fòbia al Prat

Les accions se centraran entre el jovent i en espais de lleure i festa