Esteu aquí

Divendres i dissabte, gran recapte del Banc dels Aliments

A les portes de tres centres comercials del Prat

dijous, 24 novembre, 2011 - 09:30

La Fundació Banc dels Aliments organitza, divendres 25 i dissabte 26, la campanya Gran Recapte amb l'objectiu de recaptar aliments per a la distribució entre les entitats col·laboradores i així fer arribar els aliments les famílies necessitades.

Degut al moment social que vivim i a la davallada dràstica d'aliments, la Fundació vol doblar la quantitat de quilos recollits a la campanya.

Al Prat cada any es reparteixen molts quilos d'aliments a persones i famílies que ho necessiten. Enguany hi haurà tres punts de recapte a tres supermercats: Lidl, Carrefour i Caprabo (Carretera de la Marina). Alguns esplais i agrupaments de la ciutat, així com persones a títol individual, ja s'han compromès a participar en l'activitat.

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...