Esteu aquí

Diumenge s'inaugura el servei d'informació La Porta del Delta

Aquest centre, que s'adreça al públic local i de fora del Prat, té com a objectiu donar a conèixer el territori del delta del Llobregat i totes les activitats que s'hi fan.

divendres, 24 abril, 2009 - 14:00

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, inaugura aquest diumenge 26 d'abril el nou Servei d'Informació i Promoció del Delta del Llobregat, La Porta del Delta.

Aquest servei s'ha creat per apropar i ensenyar tots els espais, indrets, equipaments i activitats al territori deltaic: itineraris en bici, rutes guiades, visites als espais naturals...

En els últims anys s'han ampliat i recuperat una xarxa de camins i passeigs per fer a peu i en bicicleta, amb itineraris senyalitzats pels espais naturals. Aquestes zones són espais privilegiats i sorprenents dins de l'àrea metropolitana. El nou servei d'informació La Porta del Delta ens informa i ens facilita l'accés a tots aquests espais sorprenents.

Un cop inaugurat el centre es farà una visita a la caserna dels Carrabiners i al Semàfor, dos edificis històrics recentment adequats per a l'ús públic.

A més a més, durant tot el matí un trenet de passeig donarà voltes per la ciutat i es posarà en marxa un servei d'autocar llançadora per apropar les persones fins als Carrabiners i el Semàfor (l'autocar surt des del Casal de Cultura fins l'aparcament del camí de València, per arribar fins a Carrabiners i Semàfor cal caminar 1 km).

A peu de pàgina podeu consultar un fullet (Pdf) informatiu i, tot seguit, un video sobre els Carrabiners i el Semàfor i un altre sobre la inauguració de La Porta del Delta.

 

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...