Esteu aquí

Diumenge finalitza el procés participatiu per a la remodelació del passeig Ramon Codina

Es pot participar a través del web Decidim El Prat

divendres, 12 març, 2021 - 10:45

Aquest diumenge 14 de març finalitzarà el procés de participació ciutadana per a la remodelació del passeig Ramon Codina, al barri de Sant Cosme. Encara queden dos dies perquè el veïnat i el teixit associatiu i comercial de la zona pugui fer propostes de millora a través de la Plataforma Decidim El Prat.

Tota la informació recollida complementarà l’informe que orientarà el treball de l’equip d’Urbanisme de l’Ajuntament en la remodelació del passeig. De moment, les propostes rebudes per part del veïnat de l’entorn estan orientades a:

  • Un canvi de paviment del passeig
  • A l’ampliació de l’espai infantil
  • A afegir més arbrat al passeig
  • A la necessitat de reduir el pas de vehicles
  • Millorar la il·luminació del passeig

Participació virtual

Donada la situació sanitària actual, la participació s’ha dut  a terme de forma virtual a través de diferents espais de recollida de propostes i dels tallers deliberatius que es van celebrar els dies 23 de febrer amb entitats del territori, el i 10 de març, amb presidents i presidentes d’escala, a través de la plataforma Zoom.

En ells es van tractar les necessitats i usos del veïnat amb l’entorn, així com l’elaboració conjunta de propostes de millora.

El web Decidim El Prat continua  sent l’espai central de la participació al Prat, tant pel que fa a moments claus del procés com en la consulta de documentació o la traçabilitat i seguiment de les diferents propostes que en ella s’hagin pogut fer.

A banda del caràcter virtual de la recollida de propostes, la OMISC i la l’Associació veïnal Sant Cosme i Sant Damià també han sigut  agents claus en la dinamització i recollida de propostes del procés.

Per a més informació, també es pot consultar el web municipal elprat.cat/participacio; a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050 ext. 5600. Per seguir l’actualitat dels diferents processos es poden consultar les xarxes de El Prat Participa o bé apuntar-se al butlletí Participació.

 

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...

dijous, 16 setembre, 2021 - 12:00

L’Hospital de Bellvitge vacunarà sense cita prèvia els pacients i acompanyants que ho desitgin

L’hospital ha començat també a administrar la tercera dosi als pacients...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...