Esteu aquí

Diumenge al matí, tall temporal de l'av. Onze de Setembre

TEMES: Urbà

A causa d'una prova ciclista

divendres, 31 octubre, 2014 - 15:05

Amb motiu de la XX Pedalada Popular Barcelona Sitges, aquest diumenge, dia 2 de novembre, entre aproximadament les 10.15 h i les 11 h, hi haurà restriccions circulatòries al llarg de tota l'av. Onze de setembre.

Els participants a la Pedalada, xifrats per l'organització en aproximadament 2.000, arribaran a la nostra ciutat des del pont de la Zona Franca i travessaran tota l'av. Onze de setembre fins el Parc de Negocis Mas Blau per entrar en el terme municipal de Sant Boi i Viladecans.

El trànsit serà regulat per agents de la Policia Local i voluntaris però es preveu que, durant el pas dels ciclistes, degut al nombre de participants, el tancament de l'av. Onze de setembre sigui total durant uns 15 o 20 minuts.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 21 maig, 2019 - 10:15

Segona edició del Fòrum escolar ambiental

El passat 15 de maig es va celebrar la segona edició del Fòrum ambiental escolar dels centres adherits a la xarxa “Al Prat, escoles més sostenibles”. Dotze centres i un total d’u...

divendres, 17 maig, 2019 - 12:00

El tram central de Verge de Montserrat guanya espai per als vianants

Al llarg de divendres s’anirà obrint el passeig central i dissabte al matí ja...

dimecres, 15 maig, 2019 - 09:30

Diumenge al matí, afectacions al trànsit de la Cavalcada de Sant Isidre

Diumenge 19 de maig es farà la Cavalcada de Sant Isidre, amb la concentració d’uns 50 carros tirats per cavalls al carr...