Esteu aquí

Diumenge, afectacions al trànsit a causa del duatló

A la ronda del Sud, carretera Vella de l’Aeroport, B-203 (fins a la rotonda de la Granja La Ricarda) i voltants del parc Nou

Imatge del duatló de l'any passat.

dimecres, 31 gener, 2018 - 11:30

Aquest diumenge de 9 a 18 h se celebrarà el XI Duatló Ciutat del Prat, al parc Nou i voltants. Aquesta prova causarà diverses afectacions al trànsit a la ronda del Sud, carretera Vella de l’Aeroport, B-203 (fins a la rotonda de la Granja de la Ricarda) i voltants del parc Nou.

Desviaments per a turismes i autobusos

Per accedir a la platja s'habilitarà el camí de la Bunyola, amb accés a la carretera de la platja per la rotonda del cementiri. Els autobusos que tinguin parada al c. del Riu Llobregat hauran de sortir per la via alternativa del c. del Riu Xúquer.

S'espera la participació d'unes 1.100 persones i l'organització ha habilitat l'estacionament dels atletes en aparcaments provisionals a les zones de la Carretera de l’Aviació amb el barri de la Granja, el c. de Jaume Casanovas amb l'av. de l'Onze de Setembre i al c. de Jaume Casanovas amb el c. de Teresa Pàmies. 
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...
Taula pel Clima

dilluns, 28 novembre, 2022 - 22:00

Gairebé una trentena de persones participen a la Taula pel Clima

La trobada, que va tenir lloc a la Casa de l’Energia, va ser el punt d’inici...