Esteu aquí

Diumenge, afectacions al trànsit a causa del duatló

A la ronda del Sud, carretera Vella de l’Aeroport, B-203 (fins a la rotonda de la Granja La Ricarda) i voltants del parc Nou

Imatge del duatló de l'any passat.

dimecres, 31 gener, 2018 - 11:30

Aquest diumenge de 9 a 18 h se celebrarà el XI Duatló Ciutat del Prat, al parc Nou i voltants. Aquesta prova causarà diverses afectacions al trànsit a la ronda del Sud, carretera Vella de l’Aeroport, B-203 (fins a la rotonda de la Granja de la Ricarda) i voltants del parc Nou.

Desviaments per a turismes i autobusos

Per accedir a la platja s'habilitarà el camí de la Bunyola, amb accés a la carretera de la platja per la rotonda del cementiri. Els autobusos que tinguin parada al c. del Riu Llobregat hauran de sortir per la via alternativa del c. del Riu Xúquer.

S'espera la participació d'unes 1.100 persones i l'organització ha habilitat l'estacionament dels atletes en aparcaments provisionals a les zones de la Carretera de l’Aviació amb el barri de la Granja, el c. de Jaume Casanovas amb l'av. de l'Onze de Setembre i al c. de Jaume Casanovas amb el c. de Teresa Pàmies. 
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 28 maig, 2020 - 13:30

Nou tractament preventiu de les palmeres contra l'escarabat morrut

Durant aquesta setmana i la següent, l'Ajuntament procedirà al tractament fitosanitari de les palmeres del gènere phoenix de la c...

dilluns, 25 maig, 2020 - 15:00

Les zones blaves del Prat tornaran a estar operatives el 2 de juny

Des de l'inici de l'estat d'alarma han estat gratuïtes, ja que la població...

divendres, 22 maig, 2020 - 09:45

Llencem correctament les mascaretes i els guants usats

Deixar a la via pública els guants o les mascaretes usades és, a més de...