Esteu aquí

Diumenge, afectacions al trànsit a causa del duatló

A la ronda del Sud, carretera Vella de l’Aeroport, B-203 (fins a la rotonda de la Granja La Ricarda) i voltants del parc Nou

Imatge del duatló de l'any passat.

dimecres, 31 gener, 2018 - 11:30

Aquest diumenge de 9 a 18 h se celebrarà el XI Duatló Ciutat del Prat, al parc Nou i voltants. Aquesta prova causarà diverses afectacions al trànsit a la ronda del Sud, carretera Vella de l’Aeroport, B-203 (fins a la rotonda de la Granja de la Ricarda) i voltants del parc Nou.

Desviaments per a turismes i autobusos

Per accedir a la platja s'habilitarà el camí de la Bunyola, amb accés a la carretera de la platja per la rotonda del cementiri. Els autobusos que tinguin parada al c. del Riu Llobregat hauran de sortir per la via alternativa del c. del Riu Xúquer.

S'espera la participació d'unes 1.100 persones i l'organització ha habilitat l'estacionament dels atletes en aparcaments provisionals a les zones de la Carretera de l’Aviació amb el barri de la Granja, el c. de Jaume Casanovas amb l'av. de l'Onze de Setembre i al c. de Jaume Casanovas amb el c. de Teresa Pàmies. 
 

Compartir

Noticies relacionades

Aigua regenerada

divendres, 26 novembre, 2021 - 13:15

L'Ajuntament del Prat i l’AMB impulsen l'aportació d'aigua regenerada per millorar l'estat ecològic del canal de la Bunyola

L’aigua regenerada prové de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR)...

dijous, 25 novembre, 2021 - 10:00

Diumenge, activitats gratuïtes al CRAM i als parcs de la ciutat

Diumenge podreu participar en diverses propostes molt divertides a la ciutat:...

dimecres, 24 novembre, 2021 - 15:15

S’activa el servei web de cita prèvia a Prat Espais

Al web de l’empresa municipal també es poden fer tràmits, com ara, presentar...