Esteu aquí

Dissabte, sessió de teatre solidari amb La fàbrica de contes

El preu de l'entrada són 3 € per a la lluita contra l'èbola i 1 kg d'aliments o productes d'higiene per al Punt Solidari

dijous, 7 abril, 2016 - 11:30

Aquest dissabte 9 d'abril, a les 19 h, podrem gaudir de “La bella dorment”, un espectacle teatral ple de colors, màgia i música, per a tots els públics. L'obra va a càrrec del grup amateur La fàbrica de contes, un grup de voluntariat, creat pel Centre de Normalització Lingüística del Prat de Llobregat, que treballa conjuntament amb l’Ajuntament del Prat  per fomentar l’ús del català a la ciutat. El grup el formen pares i mares vinculats a les escoles a través de les AMPA o són monitors de menjador.

El preu de l’entrada són 3 €, que es destinaran íntegrament a la lluita contra el virus de l'èbola, més 1 kg d’aliments o productes d’higiene, que seran per al Punt Solidari del Prat.

La venda anticipada de les entrades es fa a les Cases d’en Puig (pl. de l’Agricultura, 4) fins al divendres 8 d’abril. Les no venudes en aquesta data, es vendran a la taquilla del teatre, el mateix dissabte, a partir d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Compartir

Noticies relacionades

treball en línia

divendres, 3 abril, 2020 - 11:30

Els centres culturals del Prat, confinats però no aïllats

Continuen actius a les xarxes i ofereixen diferents vies de contacte amb la...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?