Esteu aquí

Dissabte es constituirà el nou Ajuntament del Prat per al mandat 2019 - 2023

La sessió se celebrarà al Modern a partir de les 12 h

Façana de l'Ajuntament del Prat a la Plaça de la Vila

dilluns, 10 juny, 2019 - 11:15

Aquest dissabte 15 de juny, a les 12 h, es farà l’acte de constitució del nou Ajuntament del Prat per al mandat 2019 - 2023, sorgit de les eleccions municipals del 26 de maig passat. Aquesta sessió de constitució tindrà lloc al Modern. Durant la sessió plenària, que començarà a les 12 h, s’elegirà el nou alcalde o alcaldessa del Prat de Llobregat.

L’inici de l’acte anirà a càrrec de la secretària municipal i, tot seguit, es constituirà la mesa d’edat, formada per la regidora de més edat, Pilar Eslava (com a presidenta de la mesa), i de la més jove, Marina García (com a vocal). Posteriorment, els 25 regidors i regidores electes prometran o juraran el càrrec i, a continuació, emetran el seu vot en una urna per elegir el nou alcalde o alcaldessa. 

Un cop fet l’escrutini, s’anunciarà el resultat i es lliurarà la vara de comandament de la ciutat al nou alcalde o alcaldessa, que tot seguit donarà la paraula als portaveus de les diferents candidatures amb representació municipal (en ordre invers als vots obtinguts). Finalment, el nou alcalde o alcaldessa farà un discurs sobre les seves prioritats per a la ciutat durant els propers 4 anys.

A continuació, es lliurarà una placa de record als regidors i regidores del mandat anterior que no han renovat en el càrrec.

L'acte és públic i obert a la ciutadania, tot i que també es podrà seguir en directe a través de El Prat Ràdio (91.6 FM) i de elprat.tv
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 12 novembre, 2019 - 12:00

La Policia Local deté dues persones acusades de robar en un supermercat

Un dels detinguts ha ingressat a presó

diumenge, 10 novembre, 2019 - 22:45

El PSC-PSOE, el partit més votat a les eleccions generals al Prat

Al Prat de Llobregat, la participació en aquests comicis ha estat del 72,8%,...
Eleccions generals 10 novembre 2019

diumenge, 10 novembre, 2019 - 14:00

La participació a les eleccions generals al Prat ha estat del 42,4 % fins a les 14 h

Aquesta dada suposa un descens de 2 punts respecte a la convocatòria de les...