Esteu aquí

Disprat Lleure prepara un nou calendari solidari per a 2009

Hi apareixeran personalitats del món de l'esport, l'art i la música, entre altres.

dijous, 6 novembre, 2008 - 09:45

L’associació Disprat Lleure prepara un calendari solidari per al nou curs 2009 realitzat amb la col·laboració dels fotògrafs Isabel Herrera i Isidre Bernet.

Disprat Lleure és una associació que va néixer el 2006 sota la iniciativa d’alguns pares de l’escola Can Rigol del Prat del Llobregat amb l’objectiu de tenir un espai segur on els nens i nenes amb deficiències psíquiques puguin estar cuidats en les hores extraescolars.

Amb els beneficis que es van aconseguir amb la venda dels 2.000 exemplars del calendari de 2008, Disprat Lleure va crear un casal d’estiu per als infants i va poder fer front a les despeses de monitors i monitores especialitzades, material i espai que aquesta activitat comporta.

Amb l’objectiu d’ampliar les hores i els serveis dedicats a la cura dels infants en un espai segur i divertit, es pretén que el calendari solidari segueixi funcionant any rere any amb la col·laboració indispensable dels fotògrafs i els personatges populars.

Persones famoses
En aquesta nova edició hi apareixeran fotografies divertides i solidaries de dotze personalitats com són Asha Miró, Elsa Anka, el Tricicle, Gisela, David Rosell, Lorenzo Quinn, Mónica Green, Joan Pera, Ferran Adrià, Luís Enrique, Arantxa Sánchez Vicario i Justo Molinero.

El nou calendari per al 2009 té previst sortir a la venda a principis del mes de desembre i el seu preu és de cinc euros. Gràcies a la bona acceptació de la primera edició, aquesta segona augmenta els exemplars fins als 3.000.

Si es vol col·laborar i obtenir un calendari només cal posar-se en contacte amb Disprat Lleure a través de l'adreça electrònica disprat.lleure@gmail.com o bé trucant al 676 691 101.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

divendres, 3 abril, 2020 - 15:15

L’Ajuntament del Prat, preparat per actuar a la residència Onze de Setembre si la Generalitat ho autoritza

El municipi dona un important contingent de material sanitari als i les...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...