Esteu aquí

Disco Take Away

dilluns, 20 abril, 2020 - 17:30

Primer de tot disculpeu-nos pel nom. Tot neix de la idea de mostrar les discoteques de la gent del Prat, de les col·leccionistes i apassionades per la música que acaparen vinils i cds a les estanteries de  casa seva. Però clar, no i podem ser davant i per tant, ha de ser per emportar, per tant, bé… doncs que ho sentim, però va ser el millor nom que se’ns va acudir.

De moment ja hem pogut gaudir de dues sessions: va obrir la temporada Sr. Kabuto a qui potser també coneixeu com a Juan Carlos, que va fer una sessió amb molt de punk i postpunk britànic de principis dels 80. Siouxsie and The Banshees, A Certain Ratio o Wire van ser algunes de les joies que va escollir mostrar-nos. La segona sessió va còrrer a càrrec de Nancy Anèmica, que va fer una sessió integrament amb música nacional a on va sonar des de Mecano fins a Tronco, passant per Nosoträsh i Polanski y el Ardor.

Si voleu escoltar una mica de bona música i potser de pas descobrir alguna cosa nova, ens podreu trobar tots els dijous a partir de les 19h al nostre canal  d’Instagram.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:30

Quatre experts del sector educatiu i cultural reflexionen sobre l’aposta municipal IntersECCions

Aprofundeixen sobre l’exercici dels drets culturals, la connexió de l’escola...

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:00

La Percussió com a eina d'inclusió a L'Escola d'Arts en Viu

El grup de percussió inclusiva recupera la seva activitat al 100%

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h