Esteu aquí

Dilluns comença la reforma d'un nou tram de Verge de Montserrat

L'avinguda es tallarà al trànsit entre els carres de Sarajevo i Carretera de la Marina

Imatge virtual de l'aspecte que tindrà aquest tram després de la reforma.

divendres, 8 juliol, 2016 - 09:00

Dilluns 11 de juliol comencen les obres de remodelació del tram de 170 metres de l'av. de la Verge de Montserrat situat entre els carrers de Sarajevo i de la Carretera de la Marina.

La durada prevista dels treballs és de 5 mesos, durant els quals els vehicles no hi podran circular. La línia d’autobús L78 quedarà afectada i es desviarà pel carrer de lo Gaiter del Llobregat. El bus Platja Exprés també queda afectat, durant els mesos d'estiu, i també passarà per Gaiter del Llobregat.

Primer es treballarà la vorera nord, de manera que els accessos a les escoles Sant Jaume i Josep Tarradellas estiguin lliures al setembre. Pel que fa a la vorera sud, les terrasses dels bars s’hi podran mantenir fi ns passada la Festa Major.

Mateix model

L’aspecte d’aquesta secció de Verge de Montserrat serà una continuació lineal del ja executat entre Sarajevo i Moreres, que es va realitzar fa quatre anys per poder acollir la parada Les Moreres de la línia L9 del metro. 

Les obres afectaran només la superfície de l’avinguda i els serveis (aigua, enllumenat...), ja que en aquest tram no es construirà cap aparcament subterrani. Les voreres s’ampliaran gràcies a l’espai que es guanyarà en transformar la zona d’aparcament, que serà en línia en lloc de en bateria.

Molts arbres i arbustos

Un aspecte destacat de la reforma serà la gran quantitat de plantes que acollirà: arbres i arbustos al passeig central i arbres a les voreres. Els arbres que es puguin mantenir es quedaran al seu lloc durant les obres, mentre que els que s’hagin de retirar i siguin viables es trasplantaran a l’aparcament dels horts urbans i a l’esplanada del Cementiri del Sud.

Al passeig central es crearan zones d’estada i confort, amb parterres de vegetació i bancs. Els arbres, de gran port, crearan amb el temps un efecte túnel molt ombrejat.

Més endavant, el tram central

A finals d’any està previst que comencin les obres de reforma del tram central de l’avinguda, entre Carretera de la Marina i av. del Canal, on es faran dos aparcaments subterranis.

A través del següent document trobareu un plànol que indica l'àmbit de les obres.

Àmbit de les obres

Àmbit de les obres (pdf - 49833 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 18 juliol, 2019 - 13:45

La ciutadania visita els nous aparcaments de Verge de Montserrat

Centenars de persones aprofiten les jornades de portes obertes per conèixer...

dijous, 18 juliol, 2019 - 08:45

Es renova el paviment a 14 zones de jocs infantils per fer-lo més tou i higiènic

L'Ajuntament del Prat ha renovat el paviment de 14 zones de jocs infantils de la ciutat. Els treballs han ...

dimecres, 17 juliol, 2019 - 15:45

Bancs provisionals a les parades de bus de Verge de Montserrat

Els ha posat l'Ajuntament, en espera que l'AMB hi instal·li les marquesines...