Esteu aquí

Desembre a La Capsa: família, recolliment, caliu i molt de perfum.

La Jam Session, els Smokin' Stones, Fermí Delfa o les festes de Nadal són algunes de les propostes d'aquest mes tan especial.

dimarts, 10 desembre, 2019 - 18:00

A la Capsa no som immunes als canvis estacionals i com que s'acosten dates nadalenques hem pensat en una programació digna d'un spot nadalenc: família, recolliment, caliu i molt de perfum.

Celebrem 5 anys de concerts solidaris per la Fundació Rubricatus amb uns clàssics de la ciutat, els countries Jeb Andrews Foundation Band obren la programació de desembre al ritme de l'Amèrica profunda. El mateix cap de setmana, el diumenge dia 15, és el dia dels músics locals per a reunir-se al bar i omplir-lo de musica! Aquest cop la Jam Session estarà conduïda pel combo de L’Escola d’Arts en Viu, “The Hitters”.

El següent cap de setmana ja encaminem els dies forts de desembre i per a preparar-nos per als sopars així com per acabar un sopar d'empresa (o començar-lo, com vulgueu) us hem preparat el millor tribut dels Rolling Stones: els Smoking Stones repassaran tots els èxits de Ses Satàniques Majestats el dia 21 de desembre a les 22:30h.

Els següents dies prometen ser frenètics i és que no podreu mantenir-vos allunyats de La Capsa per més de 3 dies seguits: el 24 a la nit Nancy Anèmica i Kriss Guijarro formaran equip com a Comolasgrecas Dj’s i punxaran la seva selecció de vinils que abracen gèneres que van des de la psicodèlica fins al kinki rock (amb Rosalíes de per mig). El 28 a la nit, al Bar, podrem gaudir del projecte en solitari de Fermí Delfa, músic local i una de les meitats de Tronco, i ja per acabar l'any podrem veure'ns les cares la nit del 31 i gaudir de les actuacions de La Loca Histèria i els dj's Jackie Alone i GzZ!

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:00

La Percussió com a eina d'inclusió a L'Escola d'Arts en Viu

El grup de percussió inclusiva recupera la seva activitat al 100%

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...