Esteu aquí

Descobreix el món del circ al Ribera: tallers a partir dels 9 anys

Ja estan obertes les inscripcions pels cursos infantils i juvenils de circ

dijous, 6 setembre, 2018 - 12:45

Un any més, s'obren inscripcions per tots aquells infants i joves que es vulguin apropar al circ. Equilibris, malabars, acrobàcies, teles, trapezi i expressió corporal per a infants, joves i adults. Les classes començaran a l’octubre, i aquest curs s'ofereix una nova tècnica: el cèrcol aeri! Les places són limitades, però es manté la matrícula viva en cas que quedi aforament.

A l'octubre comença el grup de circ infantil, de 9 a 12 anys. Es tracta d’un taller anual per descobrir, de manera lúdica, les tècniques circenses, practicar activitat física i psicomotriu i apropar-se al món del circ sent, els infants, els autèntics protagonistes.

Pels joves i adults, hi ha diferents grups de teles, aeris i trapezi, en primer nivell i segon nivell, a partir de 12 anys. Els i les participants d’aquests cursos potenciaran la seva coordinació, agilitat i creativitat, i participaran en una mostra de final de curs on podrem veure tot el que han après!

A més, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa s'organitzen  altres formacions puntuals relacionades amb les tècniques de circ, com ara el taller de Hula Hoop o d’Acroyoga. Les inscripcions d'aquests tallers començaran a partir del 12 de setembre.

El circ també tindrà presència a la Festa Major, on hi ha programades diferents activitats per gaudir d’aquesta art escènica:

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 abril, 2019 - 13:00

El Pratifolk arriba a la seva XXIIIena edició el primer cap de setmana de maig

Tres dies dedicats a la cultura tradicional
ea_teatre_arts_visuals.png

dimecres, 24 abril, 2019 - 11:00

Aquest curs comencen dos nous entorns d'aprenentatge artístics

L’Escola d’Arts del Prat i l’Escola d’Arts en Viu, en el marc dels projectes...

dimarts, 16 abril, 2019 - 14:00

Més de 6.200 persones trepitgen L’Artesà durant els dies de portes obertes

Al llarg de tres caps de setmana, més de 6.200 persones han descobert el Teatre L’Artesà amb les visites guiades, ...