Esteu aquí

Descobreix el món del circ al Ribera: tallers a partir dels 9 anys

Ja estan obertes les inscripcions pels cursos infantils i juvenils de circ

dijous, 6 setembre, 2018 - 12:45

Un any més, s'obren inscripcions per tots aquells infants i joves que es vulguin apropar al circ. Equilibris, malabars, acrobàcies, teles, trapezi i expressió corporal per a infants, joves i adults. Les classes començaran a l’octubre, i aquest curs s'ofereix una nova tècnica: el cèrcol aeri! Les places són limitades, però es manté la matrícula viva en cas que quedi aforament.

A l'octubre comença el grup de circ infantil, de 9 a 12 anys. Es tracta d’un taller anual per descobrir, de manera lúdica, les tècniques circenses, practicar activitat física i psicomotriu i apropar-se al món del circ sent, els infants, els autèntics protagonistes.

Pels joves i adults, hi ha diferents grups de teles, aeris i trapezi, en primer nivell i segon nivell, a partir de 12 anys. Els i les participants d’aquests cursos potenciaran la seva coordinació, agilitat i creativitat, i participaran en una mostra de final de curs on podrem veure tot el que han après!

A més, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa s'organitzen  altres formacions puntuals relacionades amb les tècniques de circ, com ara el taller de Hula Hoop o d’Acroyoga. Les inscripcions d'aquests tallers començaran a partir del 12 de setembre.

El circ també tindrà presència a la Festa Major, on hi ha programades diferents activitats per gaudir d’aquesta art escènica:

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 12 desembre, 2018 - 07:30

Nova edició dels English Workshops

Tallers trimestrals, temàtics i innovadors, per a l'alumnat d'ESO, per gaudir...
181115_pr.vis_.can_.jpg

dimecres, 5 desembre, 2018 - 13:30

Primeres passes del projecte d'Arts Visuals d'IntersECCions al CEE Can Rigol

Arran de la participació del CEE Can Rigol, UNZIP i l'Escola d'Arts del Prat ...

dimarts, 4 desembre, 2018 - 16:30

Vídeo del Prat nocturn, 2018

Ja tenim el vídeo resum del Prat Nocturn d’enguany