Esteu aquí

Descobreix el món del circ al Ribera: tallers a partir dels 9 anys

Ja estan obertes les inscripcions pels cursos infantils i juvenils de circ

dijous, 6 setembre, 2018 - 12:45

Un any més, s'obren inscripcions per tots aquells infants i joves que es vulguin apropar al circ. Equilibris, malabars, acrobàcies, teles, trapezi i expressió corporal per a infants, joves i adults. Les classes començaran a l’octubre, i aquest curs s'ofereix una nova tècnica: el cèrcol aeri! Les places són limitades, però es manté la matrícula viva en cas que quedi aforament.

A l'octubre comença el grup de circ infantil, de 9 a 12 anys. Es tracta d’un taller anual per descobrir, de manera lúdica, les tècniques circenses, practicar activitat física i psicomotriu i apropar-se al món del circ sent, els infants, els autèntics protagonistes.

Pels joves i adults, hi ha diferents grups de teles, aeris i trapezi, en primer nivell i segon nivell, a partir de 12 anys. Els i les participants d’aquests cursos potenciaran la seva coordinació, agilitat i creativitat, i participaran en una mostra de final de curs on podrem veure tot el que han après!

A més, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa s'organitzen  altres formacions puntuals relacionades amb les tècniques de circ, com ara el taller de Hula Hoop o d’Acroyoga. Les inscripcions d'aquests tallers començaran a partir del 12 de setembre.

El circ també tindrà presència a la Festa Major, on hi ha programades diferents activitats per gaudir d’aquesta art escènica:

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 febrer, 2019 - 14:45

El Prat se suma per primer cop a la Quinzena metropolitana de la dansa

Aquest projecte per apropar la dansa a la ciutadania, amb propostes...
Et_toca_a_tu_Entrecordes_Pepa_Colomer_IntersECCions.jpg

dimecres, 20 febrer, 2019 - 14:00

L’alumnat de l'Entrecordes de l'Escola Pepa Colomer tocarà amb l'OBC

Els nens i nenes ja estan preparant l’obra Gall de Foc
prpat_180413a.jpg

dimecres, 20 febrer, 2019 - 10:00

Nova edició del projecte Connexions d’IntersECCions

La diferència com a eix temàtic de treball del projecte Connexions 2018-2019