Esteu aquí

Demà, inauguració del pessebre de la plaça de la Vila

També hi haurà una actuació de L’Escola d’Arts en Viu amb percussió inclusiva i el tradicional mercadet de productes artesans

dimecres, 15 desembre, 2021 - 14:15

L’inici de les celebracions de les festes nadalenques a la nostra ciutat coincideix amb la tradicional inauguració del pessebre de la plaça de la Vila. Un moment màgic on infants, joves i persones adultes gaudeixen plegades de les sorpreses que la gent gran ha preparat amb tant d’esforç i dedicació.

Serà demà, dijous 16 de desembre a les 18 h quan es durà a terme la inauguració del pessebre de la gent gran a la plaça de la Vila.

A banda de descobrir la temàtica del pessebre, les persones assistents també podran gaudir d’una actuació de L’Escola d’Arts en Viu amb percussió inclusiva i del tradicional mercadet de productes artesans.

Com cada any, la construcció del pessebre es duu a terme dins del programa de lleure de la Gent Gran. Ja són vint-i-una les edicions, on la gent gran ha ofert els seus coneixements, habilitats i temps per dur a terme la construcció d’un dels elements més importants del Nadal al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...