Esteu aquí

Del 27 al 30 de setembre, Festa Major del Prat 2019!

Enguany, el pregoner serà l'Institut Baldiri Guilera, que fa 50 anys

Cartell de la Festa Major del Prat 2019 (autor: Gabri Guerrero)

dimecres, 24 juliol, 2019 - 11:30

La Festa Major del Prat d'enguany, de la qual ja es comencen a conèixer alguns continguts i novetats, se celebrarà del 27 al 30 de setembre.

Cartell

El cartell és obra del pratenc Gabri Guerrero, fotògraf, artista del collage i DJ, que a la Festa Major de l’any passat va pujar a l’escenari de les Nits a l’estació com a DJ convidat. En aquest cartell, Guerrero mostra la seva faceta d’artista visual amb un estil molt personal, així com el seu amor per l’art del collage. 

Propostes musicals

Pel que fa als concerts, l’escenari del parc del Fondo d’en Peixo acollirà les Músiques al Parc, amb actuacions de grups com The New Orleans Edition & Rhythm Sisters, el #Meló_dia (grups locals), Soleá Morente, Fanta Cissokho Art et Les Griots du Temps, Quentin Gas & Los Zíngaros, Balkan Paradise Orchestra, el pratenc Carlos Sáez Olanda, Joina i Joan Rovira.

A l'escenari del pàrquing de la Renfe es desenvoluparan les Nits a l'Estació. Divendres hi actuaran artistes adreçats al públic més jove, amb músiques urbanes i estils que inclouen rap, trap, música electrònica... És el cas de Brisa Fenoy, Tremenda Jauría, BEJO i Dj Pimp. Dissabte arribarà el torn de Bebe, Los Toreros Muertos, PELUKASS i les pratenques Mercadonna Summer DJ’s.

Pregoner

Enguany, el pregó de Festa Major no anirà a càrrec d'una persona en concret, sinó d'una institució: l’Institut Baldiri Guilera, que celebra el seu 50è aniversari. En funcionament des de l’any 1969, el Baldiri ha crescut amb la ciutat, participant en l’educació i formació de milers de pratencs i pratenques. 

Compartir

Noticies relacionades

RODATGE AL MEU RITME 2021_2

divendres, 18 juny, 2021 - 12:15

Prop de 200 alumnes i joves músics del Prat participen al nou videoclip de #almeuritme, presentat per La Capsa], El Petit de Cal Eril i L’Escola d’Arts en Viu

A l’entorn del Dia Mundial de la Música (21 de juny), s’ha presentat el 17 de...

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00

Cloenda del projecte Converses Literàries

S’acomiada el curs donant veu a la comunitat implicada

dijous, 17 juny, 2021 - 17:00

Es busquen Stalkers!

El Teatre L'Artesà obre la convocatòria per a gent entre 18 i 25 anys, amant...