Esteu aquí

Darrera oportunitat per inscriure's al 5è Congrés de les dones del Baix Llobregat

TEMES: Persones,Dones

Se celebrarà el 26 i 27 d’octubre a Castelldefels

dijous, 27 setembre, 2018 - 12:45

Aquest any, 16 anys després de la celebració del 1r Congrés, es presenta el 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat, amb un programa molt complert que configura un espai conjunt comarcal de participació, debat i reflexió.

Recentment s’han commemorat els 40 anys de feminismes al Baix Llobregat, una comarca on el moviment feminista té una important i llarga trajectòria, que a dia d’avui continua deixant la seva empremta. 

El Baix Llobregat és fruit d’anys de lluites, reivindicacions i treball de moltes dones que, amb el seu esforç, van assolir fites tan importants com la creació de centres de planificació familiar. En el cas del Prat, es va fundar el primer centre de forma pionera a l’Estat espanyol. 

Comissions de treball

Sis comissions de treball estructuraran el Congrés:
1.    Transversalitat de gènere a les polítiques públiques.
2.    Economia feminista.
3.    Dones tech.
4.    Les dones als mitjans de comunicació.
5.    Violències masclistes.
6.    Esport femení.

Inscripció

El Prat disposa d’una reserva de 25 places. Les persones interessades a assistir-hi han de contactar amb el programa municipal d’Igualtat del Departament de Ciutadania. Les inscripcions es poden enviar fins divendres 28 de setembre, amb un correu electrònic a dones@elprat.cat, trucant al telèfon 93 379 00 50 extensió 5603, o presencialment les Cases d’en Puig, Serveis de Ciutadania. Cal indicar el nom, cognom, DNI, telèfon i correu electrònic; així com també a quina Comissió de treball es vol participar en 1a i 2a opció. 

El cost de la inscripció, que inclou el dinar del dissabte, correrà a càrrec del Programa d’Igualtat, així com el desplaçament.
 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...