Esteu aquí

Darrera oportunitat per inscriure's al 5è Congrés de les dones del Baix Llobregat

TEMES: Persones,Dones

Se celebrarà el 26 i 27 d’octubre a Castelldefels

dijous, 27 setembre, 2018 - 12:45

Aquest any, 16 anys després de la celebració del 1r Congrés, es presenta el 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat, amb un programa molt complert que configura un espai conjunt comarcal de participació, debat i reflexió.

Recentment s’han commemorat els 40 anys de feminismes al Baix Llobregat, una comarca on el moviment feminista té una important i llarga trajectòria, que a dia d’avui continua deixant la seva empremta. 

El Baix Llobregat és fruit d’anys de lluites, reivindicacions i treball de moltes dones que, amb el seu esforç, van assolir fites tan importants com la creació de centres de planificació familiar. En el cas del Prat, es va fundar el primer centre de forma pionera a l’Estat espanyol. 

Comissions de treball

Sis comissions de treball estructuraran el Congrés:
1.    Transversalitat de gènere a les polítiques públiques.
2.    Economia feminista.
3.    Dones tech.
4.    Les dones als mitjans de comunicació.
5.    Violències masclistes.
6.    Esport femení.

Inscripció

El Prat disposa d’una reserva de 25 places. Les persones interessades a assistir-hi han de contactar amb el programa municipal d’Igualtat del Departament de Ciutadania. Les inscripcions es poden enviar fins divendres 28 de setembre, amb un correu electrònic a dones@elprat.cat, trucant al telèfon 93 379 00 50 extensió 5603, o presencialment les Cases d’en Puig, Serveis de Ciutadania. Cal indicar el nom, cognom, DNI, telèfon i correu electrònic; així com també a quina Comissió de treball es vol participar en 1a i 2a opció. 

El cost de la inscripció, que inclou el dinar del dissabte, correrà a càrrec del Programa d’Igualtat, així com el desplaçament.
 

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...