Esteu aquí

Cursos d’estiu a Jardins de la Pau

Propostes de dansa, fotografia, un taller familiar i un per joves.

Viu els cursos #viulestiualprat

dilluns, 11 juny, 2018 - 16:00

Arriba una nova edició de cursos i tallers d’estiu al Centre Cívic Jardins de la Pau. Com en cada edició, hi ha cursos de dansa, fotografia i cultura digital, amb algunes novetats i uns continguts adaptats a la temporada més calorosa de l’any. Us en fem un repàs.

Dins l’àmbit de cultura digital, hi haurà un taller nou per joves anomenat «Després de l’apocalipsi», que serà un joc de ciència ficció en què els participants hauran de superar uns reptes. Donat l’èxit de l’últim taller familiar de creació de videojocs, hi haurà una nova edició en què els nens i nenes faran el seu primer videojoc amb l’ajuda dels grans. Finalment, un curs nou de creació de continguts amb Wordpress, pensat per aquells que ja coneguin el programa i vulguin noves eines per crear i estructurar els continguts d’una pàgina web.

Pel que fa als cursos de fotografia, hi ha dues propostes pensades especialment per gaudir de l’estiu. Una és la de sortides fotogràfiques a la fresca, una activitat lúdica en què els participants trauran partit de la càmera (o el mòbil!) per fer un recorregut fotogràfic compartit. A banda d’això, a aquells que tinguin pensat fer un viatge aquest estiu els serà molt útil el curs fotografia de viatges, que també inclourà pràctiques a l’aire lliure.

Dins l’àmbit de dansa trobareu tres cursos de nivell inicial pensats per introduir els participants a nous estils de ball. Com a novetat, hi ha una proposta de curs de rock and roll. D’altra banda, es continua amb la línia de cursos de salsa que ja s’han fet abans, però aquest cop amb un estil diferent i molt estiuenc: la roda cubana. I qui vulgui tastar una cosa diferent es pot apuntar a la nova edició del curs de dansa del ventre.

Les inscripcions estaran obertes fins el 19 de juny i es podran fer tant a la plataforma online, com presencialment als equipaments culturals de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...