Esteu aquí

Curs de logística per a joves aturats

El proper mes de febrer, a l'IES Illa dels Banyols, s'iniciarà un curs transnacional sobre Logística integral, de 510 hores de durada.

divendres, 1 febrer, 2002 - 01:00

És coneguda, pels habitants del Prat, la importància d'aquest municipi des del vessant logístic i estratègic, ja que acull dins del seu territori les principals infraestructures del transport de Catalunya, tant de viatgers com de mercaderies, que faciliten i donen servei al conjunt del territori català.
Aquesta situació privilegiada ha comportat l'establiment al Prat d'empreses relacionades amb el transport i la logística. Empreses que, com a eina clau de competitivitat, han incorporat en els seus organigrames un departament de logística i que, per tant, han requerit i necessiten d'aquests tipus de professionals i tècnics.
Per això, el proper mes de febrer, a l'IES Illa dels Banyols, s'iniciarà un curs transnacional sobre Logística integral, de 510 hores de durada, de les quals 100 seran de pràctiques en empreses del sector, i que va adreçat a joves de 16 a 25 anys que estiguin apuntats a l'atur. Els cursos transnacionals comporten l'intercanvi amb empreses i institucions d'altres països de la Unió Europea, intercanvis que es faran properament. La inscripció al curs cal fer-la a la secretaria de l'IES Illa dels Banyols, durant la primera quinzena de febrer. Les places són limitades.

NÚRIA CARBONELL I ALART

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 novembre, 2019 - 10:00

El Consell dels Infants del Prat es renova

És un òrgan de participació que permet que els nois i noies puguin col...

divendres, 15 novembre, 2019 - 13:45

Dilluns començarà la recollida per al 8è Mercat d'Intercanvi de Joguines

Se celebrarà el dissabte 30 de novembre a la pl. de Catalunya

divendres, 15 novembre, 2019 - 08:00

L'alcohol, principal causa de les atencions al Servei Municipal Integral per a les conductes addictives

Més de 3.000 infants, adolescents, joves i famílies van rebre accions...