Els projectes gastronòmics dels Centres Cívics Sant Jordi-Ribera Baixa i Palmira Domènech s'uneixen per compartir receptes de la comunitat

dilluns, 6 abril, 2020 - 10:15

En la situació actual en què vivim, cuidar-se físicament i mentalment pren una rellevància excepcional. Algunes persones opten per fer esport a casa, altres pinten, cusen i fan autèntiques obres d'art, i moltes altres han posat l'accent en el gust per la cuina com a manera d'evadir-se.

Des del Ribera i la Palmira entenem la cuina com una manera de relacionar-nos, de fer comunitat, de connectar amb altres persones. Cada centre amb els seus projectes gastronòmics, com 'La Cocina de mi Vecina' i el 'Receptari del barri', treballa per crear una xarxa on la cuina és l'essència, sí, però també una excusa per trobar-se i compartir una bona estona amb el veïnat. Per això, sembla lògic que en el context actual aprofitem la gastronomia i "Cuinem Per Cuidar".

Com cuinem a la dimensió digital?

Aquesta iniciativa tracta de compartir receptes i coneixements culinaris a les xarxes socials. Aquelles mandonguilles que et surten tan bones, la recepta de l'arròs de la teva àvia, les galetes de xocolata que sempre triomfen... Totes les propostes són benvingudes! Pel que fa al format, podeu fer una foto final del plat, gravar un petit vídeo explicant la recepta, enviar-nos la recepta escrita amb una foto, etc. Podeu escollir la manera que us vingui millor. Etiqueteu-nos a les xarxes, afegiu el hashtag #CuinemPerCuidar i nosaltres anirem compartint tots els vostres deliciosos àpats! 

Us deixem aquí uns passos a seguir perquè us sigui més senzill participar:

1. Seguir-nos a l'Instagram @ccpalmiradomenech i @ccsjriberabaixa
2. Pujar una foto o un video amb el plat que has realitzat
3. Recorda etiquetar-nos @ccpalmiradomenech i @ccsjriberabaixa i posar el hashtag #CuinemPerCuidar
4. Enviar-nos la vostra recepta a ccpalmiradomenech@elprat.catccriberabaixa@elprat.cat

Ens sumem a l'Escarxofa & Jazz al balcó

Enguany, l'Escarxofa & Jazz se celebrarà d'una manera molt especial... al balcó de cadascun/a! El 19 d'abril els balcons del Prat s'ompliran de música, festa i carxofes i des de la Palmira i el Ribera volem participar del dia amb les nostres receptes de #CuinemPerCuidar. Per això, a partir del dijous 9 d'abril recollirem totes les vostres propostes culinàries on la carxofa sigui la protagonista. A la planxa, al forn, en truita, amb salsa... podeu ser creatius! 

Bon profit! 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 setembre, 2020 - 14:15

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull un espai per fer PCR a contactes de positius de COVID-19

L'Ajuntament del Prat ha cedit al Departament de Salut de la Generalitat una...

divendres, 25 setembre, 2020 - 12:00

Novetats en la tercera edició dels English Workshops

Comencen amb una oferta renovada, amb format telemàtic i presencial i s...

dijous, 24 setembre, 2020 - 13:15

Entitats del Prat s'expressen en un vídeo sobre la suspensió de la Festa Major

Dilluns a les 22 h es podrà seguir, des de finestres, balcons i terrats, el...