Esteu aquí

Crònica: Bad Gyal

dimarts, 6 febrer, 2018 - 17:30

1007 EL AÑO DEL DANCEHALL

crònica per Núria Satué

El divendres passat vaig poder assistir al concert de la Bad Gyal, una jove artista, cantant de dancehall  que en l’últim any s’ha donat a conèixer i ha sigut una de les artistes revelació del 2017.

Abans del concert, ja es podia veure un munt de joves que s’aglutinaven a les portes i cantaven les seves cançons, mentre ballaven esperaven que la cantant sortís a saludar als seus fans. Això ja prometia. Arribada l’hora del concert, la sala estava plena de joves de tot arreu. El públic majoritàriament era adolescent, tot i que hi havia gent de totes les edats.

Va començar amb la cançó de Mercadona i es respirava un ambient ple d’energia on tota la gent és movia al ritme de la música. No hi havia ningú que no mogués els peus. Durant el concert vam poder delectar-nos amb un dels seus nous temes que va cantar en primícia durant el concert.

A l’escenari no va estar sola, acompanyada de dues ballarines que feien coreografies molt ben executades conjuntament amb l’artista.

I la nota d’espontaneïtat del concert va ser cap al final quan els fans incondicionals que sempre segueixen l’artista a tots els seus concerts van pujar a l’escenari a ballar, on ens van demostrar que els joves saben ballar molt bé a ritme de dancehall.

El concert que va oferir la Bad Gyal a l’escenari de la Capsa, va ser una experiència on no pots parar de ballar, riure i passar-t’ho d’allò més bé!! Si no coneixeu el dancehall, tasteu-lo, us sentarà bé!

fotos per Inma Quesada

Bad Gyal a La Capsa

Compartir

Noticies relacionades

L'Hora del conte torna a la biblioteca

dijous, 22 octubre, 2020 - 10:00

L’hora del conte torna a la Biblioteca

El plaer d'escoltar històries i aprendre

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:45

Els centres cívics apliquen les restriccions i mesures de seguretat indicades per la Generalitat

Les restriccions estaran vigents fins el proper 2 de novembre
Imatge gràfica de la commemoració del Dia de les Escriptores, 2020

dimecres, 21 octubre, 2020 - 11:45

Commemoració del Dia de les escriptores

Un col•loqui sobre escriptores que van obrir camí, des de Teresa de Jesús...