Esteu aquí

Crònica: #4Raons Joan Colomo

dimarts, 23 gener, 2018 - 17:30

crònica per Dídac Rocho

Vamos penya!

 

Mai havia vist en Joan Colomo en directe, de fet, crec que mai havia escoltat cap cançó seva. Pobre jo i pobre de qui encara no el conegui.

 

La nit de divendres era nit de 4 raons, i dintre d’aquest cicle de concerts, un grup de pratencs havia dut dies abans al Colomo a conèixer una mica de la vida agrícola del Prat. D’aquesta excursió en va sortir una de les cançons del concert, “S’ha acabat el bròquil”, un tema dedicat al monocultiu pratenc. La història local necessitava una cançó així, segur.

 

Tornant al concert, a peu de pista en una escenografia del més agrícola envoltat de cols, vam poder gaudir de cançons com “Tristesa” o “Fong i llangardaix”. De la genial “Hort mort”, amb la supervisió d’una correcta pronunciació del lleidatà per part d’un almacellenc del públic. Seguint per la cançó de les coses i aquella dels xiprers en la que vam descobrir que no només és un arbre de cementiri, sinó que indicava a les fondes el nombre de llits disponibles.

 

En la proximitat del cantant amb el públic les anècdotes van ser nombroses i fins i tot vam tenir temps per l’autotune i el ritmazo urbano en un continuo “Estic enamorat del Prat de Llobregat”. Nosaltres també ho estem, però del Colomo.

#4Raons: Joan Colomo

Compartir

Noticies relacionades

Taller Nou Fang

divendres, 15 gener, 2021 - 12:00

El projecte Nou Fang ofereix l’oportunitat d’explorar el món agrari a través de la fotografia documental com a eina de mediació

Trobareu les seves fotografies i testimonis del procés de treball en un...

divendres, 15 gener, 2021 - 11:30

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

A partir de dilluns 18 de gener es podran comprar les entrades per als...

dijous, 14 gener, 2021 - 14:45

'Marina 13' i el seu esperit comunitari

La comunitat de veïns ha desenvolupat aquest Nadal una iniciativa de...