Esteu aquí

Crònica: #4Raons Joan Colomo

dimarts, 23 gener, 2018 - 17:30

crònica per Dídac Rocho

Vamos penya!

 

Mai havia vist en Joan Colomo en directe, de fet, crec que mai havia escoltat cap cançó seva. Pobre jo i pobre de qui encara no el conegui.

 

La nit de divendres era nit de 4 raons, i dintre d’aquest cicle de concerts, un grup de pratencs havia dut dies abans al Colomo a conèixer una mica de la vida agrícola del Prat. D’aquesta excursió en va sortir una de les cançons del concert, “S’ha acabat el bròquil”, un tema dedicat al monocultiu pratenc. La història local necessitava una cançó així, segur.

 

Tornant al concert, a peu de pista en una escenografia del més agrícola envoltat de cols, vam poder gaudir de cançons com “Tristesa” o “Fong i llangardaix”. De la genial “Hort mort”, amb la supervisió d’una correcta pronunciació del lleidatà per part d’un almacellenc del públic. Seguint per la cançó de les coses i aquella dels xiprers en la que vam descobrir que no només és un arbre de cementiri, sinó que indicava a les fondes el nombre de llits disponibles.

 

En la proximitat del cantant amb el públic les anècdotes van ser nombroses i fins i tot vam tenir temps per l’autotune i el ritmazo urbano en un continuo “Estic enamorat del Prat de Llobregat”. Nosaltres també ho estem, però del Colomo.

#4Raons: Joan Colomo

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...