Esteu aquí

Creixen les inscripcions a les activitats infantils i juvenils d'Estiu al Prat

469 infants i joves del Prat gaudeixen enguany de beques municipals per a activitats que sovint incorporen serveis de menjador.

dimarts, 21 juliol, 2015 - 11:15

El 30 de juny, la campanya Estiu al Prat 2015, d'activitats infantils i juvenils, havia registrat 7.027 inscripcions, 166 més que a la mateixa data de l'any passat, fet que suposa un increment del 2%.

Cada inscripció correspon a una activitat i a una setmana, però molts infants i joves participen en més d'una activitat i durant diverses setmanes. En nombre d'usuaris, amb data 30 de juny s'havien apuntat 2.545 infants i joves, 229 més que l'any passat, és a dir, un 9% més.

L'Ajuntament del Prat i entitats de la ciutat organitzen cada estiu aquesta campanya d'activitats: colònies, casals, campus esportius, natació, voleibol, vela, teatre, música, dibuix, pintura, anglès, etc.

Les activitats es poden dividir en quatre àmbits: Cultura (622 inscripcions), Educació en el lleure (1.595 inscripcions), Educació (953 inscripcions) i Esports (3.856 inscripcions).

La novetat de l'Escola de Música
Com a novetat destacada d'aquest any cal esmentar la incorporació a la campanya de la nova Escola Municipal de Música, amb 108 inscripcions. Per activitats concretes, les tres que han registrat més inscripcions són: Club Bàsquet Prat (1.367), Centre Esplai El Globus (704) i Summer School (573).

Inscripcions per tres vies
Pel que fa a la via utilitzada per les persones usuàries per inscriure's a les activitats, 3.091 ho han fet presencialment a l'OIAC (Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana), 2.164 a través del web municipal i 1.772 directament a la seu de l'entitat organitzadora de l'activitat. D'aquestes tres vies, la que ha registrat un augment més elevat respecte de l'any passat ha estat el web municipal (+18%).

Beques per a activitats i serveis de menjador
L'Ajuntament del Prat ha obert una convocatòria de beques per a les activitats de la campanya Estiu al Prat 2015 per a infants i joves d'entre 3 i 16 anys de famílies que tenen nivells de renda baixos.

En total, 469 infants i joves gaudiran de les beques concedides per l'Ajuntament, tant de les beques d'estiu (202) com de les dels Serveis Socials municipals (249), per a les quals s'hi destinen gairebé 100.000 €.

Cal destacar que moltes d'aquestes activitats becades incorporen els serveis de menjador, amb la qual cosa s'assegura que aquests infants i joves gaudeixin, a més de la pròpia activitat lúdica, d'una alimentació adequada.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...