Esteu aquí

Convocatòria d'ajuts de millora per a habitatges privats

TEMES: Urbà,Habitatge

Es poden sol·licitar fins el 31 d'octubre

dimarts, 27 febrer, 2018 - 09:30

El Consorci Metropolità de l'Habitatge té oberta fins el 31 d'octubre una convocatòria d'ajuts per a actuacions de millora de l'habitabilitat en habitatges de titularitat privada.

En concret, les actuacions subvencionables són:

  • Actuacions d'obtenció i/o millora dels habitatges per a que reuneixin les condicions d'habitabilitat que estableix la normativa.
  • Actuacions d'adaptació de les instal·lacions de l'interior de l'habitatge: xarxa d'aigua, xarxa elèctrica, xarxa de gas canalitzat, telecomunicacions i sanejament.
  • Millores energètiques i de sostenibilitat per a millorar l'aïllament de l'habitatge, la incorporació de proteccions solars en les obertures i el canvi de tancaments.
  • Actuacions d'adaptació de la mobilitat de l'habitatge, com són la substitució de banyera per dutxa, instal·lació d'aparells elevadors, o l'eixamplament de portes i espais.

El percentatge subvencionable és del 50% del cost de les obres, fins a un màxim de 3.000 euros per habitatge. En cas que l'habitatge es posi o ja resti en disposició de la Borsa de Lloguer Local, que gestiona Prat Espais, el percentatge de subvenció pot arribar a un màxim de 6.000 euros per habitatge.

La tramitació d'aquest ajuts es fa a les oficines de Prat Espais (av. Onze de Setembre, 82-84 local 2) i el procediment és el següent:

  • Abans de sol·licitar els ajuts, s'ha de presentar la documentació adient per formar part de la convocatòria, disposant d'un termini fins el 31 d'octubre de 2018 per fer-ho.
  • Un cop validada la documentació anterior per part del Consorci es podrà presentar la sol·licitud dels ajuts pròpiament dita, finalitzant el termini el 31 de desembre de 2018.

No obstant això, es pot tancar l'admissió en dates anteriors, si s'esgota la dotació pressupostària; recomanant-se, en conseqüència, que les persones interessades accelerin els tràmits per sol·licitar els ajuts.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 21 gener, 2020 - 09:30

Nous ajuts per a la rehabilitació d'edificis residencials amb criteris energètics

Se subvencionarà la redacció de projectes i treballs tècnics per rehabilitar...

dimecres, 15 gener, 2020 - 14:15

Dijous i divendres, treballs de manteniment del paviment al c. Lleida

Talls de trànsit, prohibicions d'estacionament i desviament d'autobusos

dimecres, 15 gener, 2020 - 13:15

Acaben les obres de remodelació dels carrers Girona i Tortosa

Les obres havien restat un temps inacabades a causa de la no execució dels...